Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
7
Sinema & TV olup da Tiyatro'yu görememek üzdü. Ferhan Şensoy, Demet Akbağ (Genel olarak BKM), Haldun Dormen ve daha nice oyuncularımızı ve klasikleşmiş oyunlarını özellikle bu konuda eksik kalan ve kültürlenmesini istediğim yeni nesil küçük yaştaki arkadaşlarımıza aktarmak isterdim :) (Eksik bıraktığım çok oyuncu var biliyorum)

Rahmetli babamla yerinde sahnesinde izlediğim son tiyatro oyununu da buraya bırakıyorum :) Ücretli olarak yenileri de var ama bu oyun her zaman güzel.

Son düzenleme:
Artı 42 Eksi
Tiyatroya gitmek istiyorum ama biletler 800 TL abi. Böyle saçmalık mı olur?

Oyundan oyuna değişir, 800 TL'lik hangi oyuna gitmek istedin merak ettim, iyi bir fiyat gerçekten çok ünlü isimlerin olması veya cidden uzun metrajlı bir iş olması gerekiyor, şehirlerde belediyelerin şehir tiyatroları da oluyor İstanbul'da en pahalı şehir tiyatrosu 85 lira.

Şehir tiyatroları gerçekten ucuz. İzmir'de Sahne Tozu'nda çok güzel oyunlar var. Ben Demet Akbağ'ın Aydınlıkevler'ine 1500 küsür vermiştim sanırım 2022'de. Açık hava sahnesi olmasına rağmen. Oynayan isimlere göre de değişebiliyor.

Cem Yılmaz'ın gösterileri de pahalı yani bildiğimiz gibi :)

Şehir tiyatroları gerçekten ucuz. İzmir'de Sahne Tozu'nda çok güzel oyunlar var. Ben Demet Akbağ'ın Aydınlıkevler'ine 1500 küsür vermiştim sanırım 2022'de. Açık hava sahnesi olmasına rağmen. Oynayan isimlere göre de değişebiliyor.
Adana'da geçen lobotomi'nin bulunuşunu anlatan bir oyun izledim ben de, salon da çok iyiydi, yani konserler falan da orada oluyor. 40 TL'ye gittim ben de, bedava şu ekonomide. 1 ay bile geçmedi.

Maalesef, baktım da biraz eski bir oyunmuş. Ben tiyatrolara gitmeye başlayalı çok olmadı, 4-5 aydır gidiyorum maksimum. Ondan önce çook küçükken babamla falan korsan oyunlarına gidiyorduk.

Benimki de bu. İzmir Sahne Tozu

Mutlaka yakala derim. Süper oyundur.