Bütçe
1500 TL

CIOKEZ

Uzman
Bütçem başlıkta olduğu gibi 1300 - 1500 TL'dir.

-7.1 Olursa iyi olur
-Kadro diyebileceğim ana iskelet kırılmayacak derecede sağlam olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Gamepower, Rampage gibi ürünlerden uzak dur. Razer seni uzun süre götürür.
Razere güvenirim fakat bu modeli de biliyorum bu model razerin en düşük fiyatlı modeli kadro diye bahsettiğim ana kısım plastik yapıda ve ses kartı yok jak ile bağlanıyor bu sebepten bazı kişiler ses kalitesinde problem olduğunu yazmış

Gamepower, Rampage gibi ürünlerden uzak dur. Razer seni uzun süre götürür.
Çok çabuk kırılan ve sorunları olan ürün.

Bütçem başlıkta olduğu gibi 1300 - 1500 TL'dir.

-7.1 Olursa iyi olur
-Kadro diyebileceğim ana iskelet kırılmayacak derecede sağlam olursa iyi olur.
Bu şartlar dışında kablosuz veya kablolu fark eder mi? Ona göre öneri yapacağız.

Ustte dediginiz mesajdan ses kartinizin pek iyi olmadigini varsayiyorum ve H2002P oneriyorum. Tabii isterseniz H2002D deneyip, sesde sorun yasarsaniz bir USB ses karti veya H2002P alabilirsiniz. Kraken X Lite da pek hos bir urun degil acikcasi.

Razere güvenirim fakat bu modeli de biliyorum bu model razerin en düşük fiyatlı modeli kadro diye bahsettiğim ana kısım plastik yapıda ve ses kartı yok jak ile bağlanıyor bu sebepten bazı kişiler ses kalitesinde problem olduğunu yazmış
Bu fiyata bu maalesef hocam :)

Ben kardeşime almıştım severek kullanıyor aslında.
Hocam 2 3 yıl kullanımda o plastik parça kırılıyor (benim yaşadığım durum) ama tabii ki razer diğerlerine nazaran bir tık iyi bir parça kullanmıştır. Pedleri gerçekten iyi fakat ped kurtarmıyor bizi, ayrıca ses kartı bulunmadığından iyi bir ses kartın yoksa anakartta jak girişine taktığında mobil cihaz değilse ses iyi gelmez. Ayrıca 7.1 olayı var bende 7.1 tavsiye istemiştim fakat sanal olduğu zaman ki bu fiyatlara sanaldan başka bir şey alamazsın pek başarılı olmuyor (her kulaklık için bu fiyat kategorisinde geçerlidir)