Razere güvenirim fakat bu modeli de biliyorum bu model razerin en düşük fiyatlı modeli kadro diye bahsettiğim ana kısım plastik yapıda ve ses kartı yok jak ile bağlanıyor bu sebepten bazı kişiler ses kalitesinde problem olduğunu yazmış
Ustte dediginiz mesajdan ses kartinizin pek iyi olmadigini varsayiyorum ve H2002P oneriyorum. Tabii isterseniz H2002D deneyip, sesde sorun yasarsaniz bir USB ses karti veya H2002P alabilirsiniz. Kraken X Lite da pek hos bir urun degil acikcasi.
Ustte dediginiz mesajdan ses kartinizin pek iyi olmadigini varsayiyorum ve H2002P oneriyorum. Tabii isterseniz H2002D deneyip, sesde sorun yasarsaniz bir USB ses karti veya H2002P alabilirsiniz. Kraken X Lite da pek hos bir urun degil acikcasi.
Razere güvenirim fakat bu modeli de biliyorum bu model razerin en düşük fiyatlı modeli kadro diye bahsettiğim ana kısım plastik yapıda ve ses kartı yok jak ile bağlanıyor bu sebepten bazı kişiler ses kalitesinde problem olduğunu yazmış
Hocam 2 3 yıl kullanımda o plastik parça kırılıyor (benim yaşadığım durum) ama tabii ki razer diğerlerine nazaran bir tık iyi bir parça kullanmıştır. Pedleri gerçekten iyi fakat ped kurtarmıyor bizi, ayrıca ses kartı bulunmadığından iyi bir ses kartın yoksa anakartta jak girişine taktığında mobil cihaz değilse ses iyi gelmez. Ayrıca 7.1 olayı var bende 7.1 tavsiye istemiştim fakat sanal olduğu zaman ki bu fiyatlara sanaldan başka bir şey alamazsın pek başarılı olmuyor (her kulaklık için bu fiyat kategorisinde geçerlidir)