Bütçe
15000
G99 ve yazilim HP3'e o kadar zarar veriyor ki 1/2'' sensor varmis gibi cekiyor. 4K video bile cekemiyorsunuz. Paneli de TCL'in dandik bir paneli, muhtemelen C6. Normalde F/P bildigimiz Redmi serisinin Note 13 serisi kadar kotu fiyatlandirilan bu sene cok az urun gordum.
Aynısını S23 FE Exynos'u da yapıyor. Hadi 11 bin lirada böyle bir saçmalığı anlarım da 22 bin liralık Samsung'da böyle bir saçmalık nasıl olur?

@DarthGorsoy bu sorunu kesinlikle normal karsilamiyorum ama sizin durumunuz ekstrem bir durum oluyor. Herkesi rahatsiz eden bir sorun degil. Ornegin su video kalitesine bakin:

Bir de A35'e bakin:

Ekstreme bile kacmayan normal bir video cekiminde bile batiran bir cihazdan soz ediyoruz.
Sizin duruma gelirsek Samsung'un Exynos ISP'lerinin kotu olmadigini iddia edecek yoktur diye dusunuyorum. Bu da onemsenmeyen bir hata gibi duruyor. Konunuzu gordukten sonra S21 (Exynos 2100) ile denemistim. Bende cikmamisti. Yani sadece 2200'un problemi de olabilir. NPU'su ve ISP'si 2100 ile farkliydi.

Paylastiginiz konudaki Reddit linkindeki S22 Ultra da Snapdragon varyanti imis ama sorunu sizden farkli gozukuyor.