Teşekkürler, ben de öyle düşünüyorum.
@Violett babam fiziksel mağazadan al, internetten aldığında nereye vereceksin bir şey olursa, en azından Teknosa bakar diyor. Bu yüzden bana Teknosa'dan önerin var mı?
Son düzenleme:
@Violett babam fiziksel mağazadan al, internetten aldığında nereye vereceksin bir şey olursa, en azından Teknosa bakar diyor. Bu yüzden bana Teknosa'dan önerin var mı?
16.691 liraya aksesuarlara beraber Teknosa'dan aldım.Hocam A35'i ben vatandan 256 GB 15.500'e almıştım alabilirsiniz bence de teknolojik mağazalar daha iyi ama onların önerileri dinlemeyin genel olarak prim alıyorlar.
A35 alın hocam, kafanız rahat olsun.Merhaba arkadaşlar, 15.000 liraya telefon almayı planlıyorum.
Kriterler:
Bu kriterlere göre bir cihaz önerebilir misiniz?
- En az 256 GB Hafıza
- Performans öncelikli
- Ekranı çok da kötü olmamalı
Aldım bile.
Umarım daha iyisine sahip olursun. SD 660 var mış çok da kötü olmamalı şahsen ama low end'e giriyor artık.Hayırlı olsun hocam. Darısı başıma Redmi Note 7 artık hiçbir işe yaramıyor.
Umarım daha iyisine sahip olursun. SD 660 var mış çok da kötü olmamalı şahsen ama Low End'e giriyor artık.
Doğru ya eMMC de var. O baya bir sıkıntı. Bende de TCL 30 SE vardı çok çektirdi bana.İşlemciden çok eMMC kullanması sıkıntı yaratıyor tarayıcının açılıp kendine gelmesi 30 saniyeyi buluyor.