₺2.000 Gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr.esat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    gamepad
2 tane almıştım geçen sene. En sık kullandığımı bu sene sattım içe göçme falan yoktu.
KK3 Max'ten memnun musunuz gecikme ve AXYB tuşlarında içe çökme gibi bir sorun var mı acaba?
Cyclone 2 ile KK3 Max arasında kaldım. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

KK3 Max'ten memnun musunuz gecikme ve AXYB tuşlarında içe çökme gibi bir sorun var mı acaba?
Cyclone 2 ile KK3 Max arasında kaldım. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
Cyclone 2 daha güncel. Bana kalırsa şu an alıcaksan Cyclone 2 daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane almıştım geçen sene. En sık kullandığımı bu sene sattım içe göçme falan yoktu.

Cyclon'e 2 daha güncel. Bana kalırsa şu an alacaksan Cyclon'e 2 daha mantıklı.

Cyclone 2'nin yazılımını güncelledikten sonra cihazın bozulduğuna dair söylentiler var. Araştırdıkça olumsuz yorumlar artıyor. KK3 Max için çok daha fazla negatif yorum bulunmakta. Araştırdıkça gamepad alma hevesim gidiyor artık. Adamakıllı bir tane gamepad yok neden bilmiyorum. Her üründe belirli sorunlar var ve insanlar bunlardan şikayetçi. Cyclone 2 sipariş vermeden yabancı kaynaklara bir bakayım demiştim görmediğim olumsuz yorum kalmadı. Bu gidişle gamepad alamayacağım karar vermek imkansız bir durum oldu benim için. Ne yapmamı önerirsiniz? İşin içinden çıkamıyorum artık.

@Katipke Siz ne önerirsiniz bu mesajım hakkında acaba? Cyclone 2 hakkında söylenenler ne kadar doğru merak ediyorum. Aktif olarak cihazı kullanıyorsunuz diye biliyorum.

Valla hocam ben tek sorun olarak sadece şarj standımın manyetik olmaması ile karşılaştım. Onda da desteğe yazdım halledecek whatgeek. Yazılımım güncel ama bir sorun olmadı hala da arada yeni güncellemeyi kontrol ediyorum, sıkıntım yok. Gayet güzel kaliteli bir kol. F1 için de hala ana kolum kendisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırırsan her ürünün olumsuz yorumunu bulursun özellikle dünya genelinde satılan bir ürün sonuçta.

Öyle bir durum yok hocam. Ben son çıkan sürümü kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Zaten düzenli olarak güncelleme geliyor. Muhtemelen eski bir sürümden bahsediyorlardır.

Ulan Nisan'da ürün aldım Haziran'dayız hala bekliyorum ne dangalak is la

RGB'ler tamamen kapalıyken ne kadar süre kullanabiliyorsunuz acaba? Ne kadar gidiyor merak ediyorum.

Şaka maka hala karar verebilmiş değilim.

RGB'ler tamamen kapalıyken ne kadar süre kullanabiliyorsunuz acaba? Ne kadar gidiyor merak ediyorum.

Şaka maka hala karar verebilmiş değilim.

Bende hiç ölçmedim. Çünkü şarj istasyonu sayesinde hiç sıkıntı çekmedim. Şarj istasyonu bilgisayara bağlıyorum, 2.4 GHz alcısını da istasyona takıp kullanıyorum. İşim bitince kontrolcüyü şarj istasyonuna koyuyorum. Böylece hiç şarj sorunu çekmiyorum.

Şarj istasyonunun içinde batarya yok. Şarj istasyonunu ya bilgisayara, ya da bir prize bağlamanız gerek. Ayrıca istasyonun üstünde USB girişi de var. Buraya sadece 2.4 GHz alıcıyı değil, normal bir USB bellek taksanız bile algılıyor.

Yanlış anlaşılmasın, kontrolcü sadece şarj istasyonunda şarj olmuyor. Kontrolcünün arkasında Type-C girişi var. Telefonunuzun şarj makinesini kullanarak şarj edebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…