OneKnight
Uzman
KK3 Max'ten memnun musunuz gecikme ve AXYB tuşlarında içe çökme gibi bir sorun var mı acaba?
Cyclone 2 ile KK3 Max arasında kaldım. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
KK3 Max'ten memnun musunuz gecikme ve AXYB tuşlarında içe çökme gibi bir sorun var mı acaba?
Cyclone 2 daha güncel. Bana kalırsa şu an alıcaksan Cyclone 2 daha mantıklı.KK3 Max'ten memnun musunuz gecikme ve AXYB tuşlarında içe çökme gibi bir sorun var mı acaba?
2 tane almıştım geçen sene. En sık kullandığımı bu sene sattım içe göçme falan yoktu.
Cyclon'e 2 daha güncel. Bana kalırsa şu an alacaksan Cyclon'e 2 daha mantıklı.
Valla hocam ben tek sorun olarak sadece şarj standımın manyetik olmaması ile karşılaştım. Onda da desteğe yazdım halledecek whatgeek. Yazılımım güncel ama bir sorun olmadı hala da arada yeni güncellemeyi kontrol ediyorum, sıkıntım yok. Gayet güzel kaliteli bir kol. F1 için de hala ana kolum kendisi.Cyclone 2'nin yazılımını güncelledikten sonra cihazın bozulduğuna dair söylentiler var. Araştırdıkça olumsuz yorumlar artıyor. KK3 Max için çok daha fazla negatif yorum bulunmakta. Araştırdıkça gamepad alma hevesim gidiyor artık. Adamakıllı bir tane gamepad yok neden bilmiyorum. Her üründe belirli sorunlar var ve insanlar bunlardan şikayetçi. Cyclone 2 sipariş vermeden yabancı kaynaklara bir bakayım demiştim görmediğim olumsuz yorum kalmadı. Bu gidişle gamepad alamayacağım karar vermek imkansız bir durum oldu benim için. Ne yapmamı önerirsiniz? İşin içinden çıkamıyorum artık.
@Katipke Siz ne önerirsiniz bu mesajım hakkında acaba? Cyclone 2 hakkında söylenenler ne kadar doğru merak ediyorum. Aktif olarak cihazı kullanıyorsunuz diye biliyorum.
Araştırırsan her ürünün olumsuz yorumunu bulursun özellikle dünya genelinde satılan bir ürün sonuçta.Cyclone 2'nin yazılımını güncelledikten sonra cihazın bozulduğuna dair söylentiler var. Araştırdıkça olumsuz yorumlar artıyor. KK3 Max için çok daha fazla negatif yorum bulunmakta. Araştırdıkça gamepad alma hevesim gidiyor artık. Adamakıllı bir tane gamepad yok neden bilmiyorum. Her üründe belirli sorunlar var ve insanlar bunlardan şikayetçi. Cyclone 2 sipariş vermeden yabancı kaynaklara bir bakayım demiştim görmediğim olumsuz yorum kalmadı. Bu gidişle gamepad alamayacağım karar vermek imkansız bir durum oldu benim için. Ne yapmamı önerirsiniz? İşin içinden çıkamıyorum artık.
@Katipke Siz ne önerirsiniz bu mesajım hakkında acaba? Cyclone 2 hakkında söylenenler ne kadar doğru merak ediyorum. Aktif olarak cihazı kullanıyorsunuz diye biliyorum.
Cyclone 2'nin yazılımını güncelledikten sonra cihazın bozulduğuna dair söylentiler var. Araştırdıkça olumsuz yorumlar artıyor. KK3 Max için çok daha fazla negatif yorum bulunmakta. Araştırdıkça gamepad alma hevesim gidiyor artık. Adamakıllı bir tane gamepad yok neden bilmiyorum. Her üründe belirli sorunlar var ve insanlar bunlardan şikayetçi. Cyclone 2 sipariş vermeden yabancı kaynaklara bir bakayım demiştim görmediğim olumsuz yorum kalmadı. Bu gidişle gamepad alamayacağım karar vermek imkansız bir durum oldu benim için. Ne yapmamı önerirsiniz? İşin içinden çıkamıyorum artık.
Vallahi hocam ben tek sorun olarak sadece şarj standımın manyetik olmaması ile karşılaştım. Onda da desteğe yazdım halledecek WhatGeek. Yazılımım güncel ama bir sorun olmadı hala da arada yeni güncellemeyi kontrol ediyorum, sıkıntım yok. Gayet güzel kaliteli bir kol. F1 için de hala ana kolum kendisi.
Tam olarak ölçmedim ama baya gidiyorRGB'ler tamamen kapalıyken ne kadar süre kullanabiliyorsunuz acaba? Ne kadar gidiyor merak ediyorum.
Şaka maka hala karar verebilmiş değilim.
RGB'ler tamamen kapalıyken ne kadar süre kullanabiliyorsunuz acaba? Ne kadar gidiyor merak ediyorum.
Şaka maka hala karar verebilmiş değilim.