mr.esat
Bilgin
Hocamın basettiği tuşta bu şekil çalışıyor. Anlık geçiş olması güzel olmuş.
Tam onu izliyordum, KK3 Pro ile arasında kaldmı. O 2200'Muş, Iyzico ile 1980'e gelecek o da.
Hocamın basettiği tuşta bu şekil çalışıyor. Anlık geçiş olması güzel olmuş.
Tam onu izliyordum, KK3 Pro ile arasında kaldmı. O 2200'Muş, Iyzico ile 1980'e gelecek o da.
Malesef ki rengi yok hocam.8BitDo Ultimate 2C Wireless modelinde Bluetooth var hocam. Kendim de kullanıyorum. Ara sıra Bluetooth ile telefona bağlanıp oyun oynuyorum.
Ne
Kk3 proda 2.4g ve bluetoothda yabancı forumlarda çok gecikme sorunundan bahsediliyordu. Redditte baya muzdarip olan vardı diye hatırlıyorumMalesef ki rengi yok hocam.
NeYuh.
KK3 Pro alacağım sanırım hocam, o da 200 gayme fazla. Ama sanırsam onda hem bluetooth hem de 2.4 ghz var. Bu çok iyi.
Yazılım güncellemesi geldi onun üstüne hocam. Şuan Default var ama ilk batch alanlara da update attılar. İstersen gamepadla testini atarım dongle ile.Kk3 proda 2.4g ve bluetoothda yabancı forumlarda çok gecikme sorunundan bahsediliyordu. Redditte baya muzdarip olan vardı diye hatırlıyorum
Olur valla hocam, ben ilk alacağımda gecikme süresinden dolayı vazgeçmiştim kk3 pro ve maxtanYazılım güncellemesi geldi onun üstüne hocam. Şuan Default var ama ilk batch alanlara da update attılar. İstersen gamepadla testini atarım dongle ile.
Olur valla hocam, ben ilk alacağımda gecikme süresinden dolayı vazgeçmiştim kk3 pro ve maxtan
Jitter da düşük, harbiden düzeltmişler sorunu. İyi oldu koleksiyona eklemelik aolion k20 düşünüyordum bi gulikit alırım artıkEki Görüntüle 144120
2 Stick'de aynı. Gamepad için avarage 4ms altı idealdir. Bu 500Hz olmasına rağmen 1ms civarı ortalama veriyor neredeyse. 5ms aradaki Peek diyebilirim 1 tane 5 ms değer verdi 1000 test içinde.