Bütçe
₺20.000

Astrea Virgo

Yetkin
Yer
Türkiye
Merhaba Techolay sakinleri!
20.000-25.000 civarında 4K çözünürlüğünde QLED panel tipi, renk doygunluğu yüksek, minimum 8 bit, arayüzü akıcı ve donanımsal olarak üzmeyecek bir TV arıyorum.
Streaming servisleri için kullanacağım. Widevine L1 sertifikalı olmasına özen gösteriyorum ama açık bir şekilde teknik donanım bilgisi paylaşılmadığı için sizlere sormak istedim.

Merhaba Techolay sakinleri!
20.000-25.000 civarında 4K çözünürlüğünde QLED panel tipi, renk doygunluğu yüksek, minimum 8 bit, arayüzü akıcı ve donanımsal olarak üzmeyecek bir TV arıyorum.
Streaming servisleri için kullanacağım. Widevine L1 sertifikalı olmasına özen gösteriyorum ama açık bir şekilde teknik donanım bilgisi paylaşılmadığı için sizlere sormak istedim.
F/P olarak öneririm: Toshiba 70UA5D63DT 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ben kullanıyorum yakın zamanda incelemesini de yapacağım.

@cenazeyebekleriz Değerli yorumun için teşekkür ederim. DRM info uygulamasını indirip Security Level bölümünü gösterebilir misin?
L1 kullanıyor, hali hazırda Netflix kullanıyorum ama hatrın kalmasın yükleyeyim.

1000088846.webp

Böylece L1 kullandığını teyit etmiş olduk.

Son düzenleme:
L1 kullanıyor, hali hazırda Netflix kullanıyorum ama hatrın kalmasın yükleyeyim.

Eki Görüntüle 69568

Böylece L1 kullandığını teyit etmiş olduk.
Gayet güzelmiş. İncelemenizi de yakın bir zamanda görebilirsek kararımı kesinleştireceğim. ☺️

@cenazeyebekleriz İncelemenizi beklerken, ürünün fiyatı artmış. :)
Başka tavsiye olan var mı?

@cenazeyebekleriz İncelemenizi beklerken, ürünün fiyatı artmış. :)
Başka tavsiye olan var mı?

Son düzenleme: