Uğur Altun
Uzman
Merhaba, başlıkta da belirtmiş olduğum bütçeye uygun, performanslı, fiyatına değecek elektrikli scooter arıyorum. Tavsiye edebilecek daha önce deneyimi bulunan varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba, başlıkta da belirtmiş olduğum bütçeye uygun, performanslı, fiyatına değecek elektrikli scooter arıyorum. Tavsiye edebilecek daha önce deneyimi bulunan varsa yardımcı olabilir mi?
Onvo hiç kullanmadım ancak kullananlar hiç memnun değil diye duydum ben bundan çok memnunum menzili düşük olabilir ama benim işimi görüyor sizin istediğiniz özellikler neler?Merhaba, başlıkta da belirtmiş olduğum bütçeye uygun, performanslı, fiyatına değecek elektrikli scooter arıyorum. Tavsiye edebilecek daha önce deneyimi bulunan varsa yardımcı olabilir mi?
Çok bir beklentim yok. Sahilde dolaşmak, günlük dışarıda rahat dolaşabileceğim, şarjı dayanıklı bir şey bakıyorum.Onvo hiç kullanmadım ancak kullananlar hiç memnun değil diye duydum ben bundan çok memnunum menzili düşük olabilir ama benim işimi görüyor sizin istediğiniz özellikler neler?
35 KM menzil size yeterse ben sahilde dolaşmak için MI kullanıyorum daha iyileri elbette vardır iyice araştırırsanız iyi olabilir.Çok bir beklentim yok. Sahilde dolaşmak, günlük dışarıda rahat dolaşabileceğim, şarjı dayanıklı bir şey bakıyorum.