Fiyatına göre 10 numara cihaz. Elinize sağlık.
Ben olsam M14 tercih etmezdim, niye etmezdim OneUI core stabil değil. Cihaz kararlı çalışmıyor.
Yani, o kadar da kararsız değil. Android 13'te yağ gibiydi fakat 14 çok kararlı değil dediğiniz gibi. Muhtemelen fixlerler güncelleme ile. Aradaki SoC farkı ciddi. Kesinlikle farka değecektir, ama bu cihaz da bu parayı kesinlikle hak ediyor.

Fiyatına göre 10 numara cihaz. Elinize sağlık.

Yani, o kadar da kararsız değil. Android 13'te yağ gibiydi fakat 14 çok kararlı değil dediğiniz gibi. Muhtemelen fixlerler güncelleme ile. Aradaki SoC farkı ciddi. Kesinlikle farka değecektir, ama bu cihaz da bu parayı kesinlikle hak ediyor.
Şahsen M14 alacağıma, 9i alırdım. Tercih meselesi ama.

Yani, donanımsal açıdan M14 daha üstün fakat tasarım ve fiyat olarak da 9i cezbedici, dediğiniz gibi tercih meselesi. Eşek gibi telefon M14, tuğla gibi.
M14'ten yazıyorum bu arada :)
Şahsen yaşlıya, telefonla çok işi olmayan kişilere gider bu low-end cihazlar, amiral gemisi kullanmaya özen gösteririm ben hep. :)

Şahsen yaşlıya, telefonla çok işi olmayan kişilere gider bu low-end cihazlar, amiral gemisi kullanmaya özen gösteririm ben hep. :)
Kendi işimi elime aldığımda ben de aynı fikirde olacağım fakat şu an aileme yük olmamak için ucuz bir cihaz aldırdım. Yoksa bence bir telefona 30K verip uzun süre keyifle kullanmak harika bir fikir.