mr.esat 43

Üstün
Kız arkadaşımla Monster Hunter Rise başlayalım dedik, klavye mouse ile pek rahat olmuyormuş ben de bir tane alıp hediye edeyim dedim.

Pek büyük olmasın mümkünse, kaba olmasın, kablosuz olsun. İndirim bekleyebilirim, sorun yok. Bu bütçelere ne düşer, ne zaman düşer söylerseniz şahane olur.

@Toby Fox

Birdaha düşer mi bilmem ama 400 liraya aliexpressten gamesir nova lite almıştım, geldi. Hayatımda harcadığım en iyi 400 liraydı.
Kız arkadaşımla Monster Hunter Rise başlayalım dedik, klavye mouse ile pek rahat olmuyormuş ben de bir tane alıp hediye edeyim dedim.

Pek büyük olmasın mümkünse, kaba olmasın, kablosuz olsun. İndirim bekleyebilirim, sorun yok. Bu bütçelere ne düşer, ne zaman düşer söylerseniz şahane olur.

@Toby Fox

Hocam 760TL'ye F310 var ancak biri önerse bile bu miladı dolmuş kolu almayın. İlk aldığım F310'un 1 yıl içinde arka tetik tuşları bozuldu. Yenisiyle değişim yaptırdım yenisinin de yine aynı tetik tuşları 6 ayda bozuldu. En iyisi 300-500 bakmadan parasını verip kaliteli bir şey almak. Benim bildiğim F/P olarak 8 bitdo ürünleri var ancak hiç kullanmadığım için yorum yapamıyorum.

Hocam 760TL'ye F310 var ancak biri önerse bile bu miladı dolmuş kolu almayın. İlk aldığım F310'un 1 yıl içinde arka tetik tuşları bozuldu. Yenisiyle değişim yaptırdım yenisinin de yine aynı tetik tuşları 6 ayda bozuldu. En iyisi 300-500 bakmadan parasını verip kaliteli bir şey almak. Benim bildiğim F/P olarak 8 bitdo ürünleri var ancak hiç kullanmadığım için yorum yapamıyorum.
Aktif olarak Ulimate C ve F310 kullanıyorum ve alma ihtimalim yok F310'u. Arada inanılmaz konfor farkı var.

Aktif olarak ulimate C ve F310 kullanıyorum ve alma ihtimalim yok F310'u. Arada inanılmaz konfor farkı var.

Evet F310 cidden günümüz için çok kötü bir gamepad. 8-10 yıl önce alan bazı insanlar var hala kullanıyorlar ancak muhtemelen son yıllarda kaliteyi aşırı düşürdüler maksimum ömrü 1-2 yıl oluyor.

@Toby Fox

400TL civarında DualShock 3 görmüştüm, ama oyun desteği konusunda belki sıkıntı çekebilirsiniz.