TLauncher Güvenli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ranton Kouga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    güvenli mi?
Yeşilde uygun kaynak bulamadım.
Akıl akıldan üstündür burada kullanan mutlaka vardır.
Haklısın hocam ben bir şey dememiştim zaten burada önceden de soruldu ama yine sorulsun yine cevaplarım. TLauncher sorunsuzdur fakat ben SKLauncher kullanıyorum artık ve daha stabil hafif.

En iyi Launcher'lerden biridir. Ne desem boş. Kaynaklardaki bilgiler şüpheli. Bazıları önermiyor. Hiç böyle bir zararlı yazılım ile karşılaşmadım. Legacy Launcher'ı alternatif olarak kullanabilirsiniz.

Onu denemiştim.
Eski cihazda TL kasıyordu sistem yetmesine rağmen.
Legacy ise hızlı diyorlar.

Kendi kullandığı ürünü övme timini umursamazsan, MC'ye korsan ulaştığın hiçbir launcher tamamen güvenlidir diyemeyiz.

Bağlantıda alternatifleri var.

Bağlantıdaki ürün site kullanıcılarına göre en fazla beğeniyi almış. Bu siteyi gizlilik toplulukları gibi düşünebilirsin. Genelde önerdikleri uygulamalar, o türün en iyisi olabiliyor. Elbette her üründe iyi bir önerisi var demiyorum. Alternativeto sitesinde zaten uygulama detayları, yorumlar vb. yazıyor.

Haklısın hocam ben bir şey dememiştim zaten burada önceden de soruldu ama yine sorulsun yine cevaplarım. TLauncher sorunsuzdur fakat ben SKLauncher kullanıyorum artık ve daha stabil hafif.

Tabii ki daha iyileri olabilir, hatta bu sanırım orijinali. SKLauncher. TLauncher yan sanayisi gibi bir şey. Ama zararlı mı derseniz kesinlikle hayır.

Ben bunu daha önce hiç denemedim.

Dediğini denemiştim. İçinde her sürüm var mış.
TL'nin fabric OptiFine versiyonları nedense bozuk.
Ama senin dediğinde değil.

Açık kaynak olan her zaman daha iyidir. Tlegacy öneririm. TLauncher da kullandım, içerisinde virüs olmasa bile güven vermiyor.

Kapalı kaynak bir programın kesinlikle virüs olup olmadığını söyleyemeyiz. Gidip bilgisayarınızı HAM diye ısırmaz tabii ama arkada veri çekebilir mesela. Açıkçası ben hem hantallığından, hem de Rus abilerden gelme olduğundan kullanmıyorum. "TLauncher güvenli mi?" yerine "En güvenilir launcher'lar nelerdir?" diye sorarsanız daha rahat olabilirsiniz. Bu arada TLauncher şöyle bir açıklama yapmış sitesinde, buna da bakabilirsiniz.

Güvenli olduğuna dair bir kanıtın var mı?
Spyware içerdiği çoğu antivirüs tarafından tespit ediyor, kapalı kaynak crack program ve FPS açısından leş gibi bir performansa sahip. MultiMC indirip daha sonra TL'e geçersen FPS açısından dağlar kadar fark olduğunu anlarsın.
Diyelim ki virüs yok yine de kullanılmaz, performans katili bir Launcher. Bu kadar FPS düşüren Launcher'ın güvenli olmadığına eminim.

Rus abiler işi biliyor.
7Launcher kullanıyordum oyunlar için bir ara.
Ama adamlar yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…