827348273 TLauncher konusuna hoşgeldiniz. Döneminin hype zamanlarında kendi programlarından önde olan TLauncher için karalama kampanyası başlatan bazı Launcher yapımcılarının ortaya attığı düşünülmektedir. Herhangi bir sorun görmedim bu zamana kadar. Şu an TLauncher kullanmıyorum bana çok hantal geliyor. İlla bir Launcher kullanmak istiyorsan SKLauncher tavsiye ederim.

R/piratedgames en büyük korsan topluluğuna göre malware içeriyor, Legacy Launcher açık kaynak tavsiyemdir ama TLauncher'ın zararını görmedim. Çok kullandım. Hatta bir çocuk vardı virüs diyordu YouTube'da önceki forumda kaç sayfalı tartışmalarımız olmuştu :D

Orijinal Java yüklüyor bana da temiz geldi.
Agam sınıfta senin kararın deyince bir buraya yazma gereği duydum.

R/PiratedGames en büyük korsan topluluğuna göre Malware içeriyor, Legacy Launcher açık kaynak tavsiyemdir ama TLauncher'ın zararını görmedim. Çok kullandım. Hatta bir çocuk vardı virüs diyordu YouTube'da önceki forumda kaç sayfalı tartışmalarımız olmuştu :D

Saçma sapan, forum üyelerine ben de dahil olmak üzere salladı, 1 kuruş bilgisi yok biz antivirüsler hakkında onlarca sayfa konuşuyoruz adam rastgele bilgiler saçıp haklıyım diyor. Neymiş ESET uyarı veriyormuş bilmemne. Benim şu an 5 tane dosyama veriyor var mı bir sıkıntım? Yok. False positive denen bir olay var. Kendisi tabii anlamaz bu olayları.

827348273 TLauncher konusuna hoş geldiniz. Döneminin hype zamanlarında kendi programlarından önde olan TLauncher için karalama kampanyası başlatan bazı Launcher yapımcılarının ortaya attığı düşünülmektedir. Herhangi bir sorun görmedim bu zamana kadar. Şu an TLauncher kullanmıyorum bana çok hantal geliyor. İlla bir Launcher kullanmak istiyorsan sklauncher tavsiye ederim.

Yeşilde uygun kaynak bulamadım.
Akıl akıldan üstündür burada kullanan mutlaka vardır.

En iyi Launcher'lerden biridir. Ne desem boş. Kaynaklardaki bilgiler şüpheli. Bazıları önermiyor. Hiç böyle bir zararlı yazılım ile karşılaşmadım. Legacy Launcher'ı alternatif olarak kullanabilirsiniz.