R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Merak ettiğim bir soru gerçekten temiz mi?
Yoksa sıkıntılı durumları var mıdır?
Tertemiz 1 yıl kadar süredir kullanıyorum.Merak ettiğim bir soru gerçekten temiz mi?
R/piratedgames en büyük korsan topluluğuna göre malware içeriyor, Legacy Launcher açık kaynak tavsiyemdir ama TLauncher'ın zararını görmedim. Çok kullandım. Hatta bir çocuk vardı virüs diyordu YouTube'da önceki forumda kaç sayfalı tartışmalarımız olmuştu![]()
R/PiratedGames en büyük korsan topluluğuna göre Malware içeriyor, Legacy Launcher açık kaynak tavsiyemdir ama TLauncher'ın zararını görmedim. Çok kullandım. Hatta bir çocuk vardı virüs diyordu YouTube'da önceki forumda kaç sayfalı tartışmalarımız olmuştu![]()
827348273 TLauncher konusuna hoş geldiniz. Döneminin hype zamanlarında kendi programlarından önde olan TLauncher için karalama kampanyası başlatan bazı Launcher yapımcılarının ortaya attığı düşünülmektedir. Herhangi bir sorun görmedim bu zamana kadar. Şu an TLauncher kullanmıyorum bana çok hantal geliyor. İlla bir Launcher kullanmak istiyorsan sklauncher tavsiye ederim.
Arkadaşlarımla da oynadım. Sıfır sıkıntı, google adresimde bir pwned sorunu da yaratmadı.Yeşilde uygun kaynak bulamadım.
Akıl akıldan üstündür burada kullanan mutlaka vardır.