TLauncher Güvenli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ranton Kouga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    güvenli mi?
Ben bunu daha önce hiç denemedim.
Bu ürün MultiMC gibi galiba hesap ile bağlaman gerekiyor. Ben TLauncher'i korsan dönemden hatırlıyorum. Yani yukarıda paylaştığım için orijinal hesabın olması gerekiyor diye biliyorum.

UBO Lite siteye girerken kendi filtresinden şu uyarıyı veriyor. Zamanında bir halt yemeseler genelde bu listelere düşmezler. Düzeltmiş olsalar bile gizlilik, güvenlik toplulukları tarafından mimlenirseniz genelde pek taviz vermiyorlar. Tabii bilemiyorum, ama dediğim gibi internetten indirdiğim hiçbir şeye tamamen güvenilir diyemem.

Eğer Java'yı kendiniz kurup sitesinden Linux'u seçerek (Windows'da olsanız bile) jar dosyasını açarsanız da çalışıyor. TLauncher'i değil iftirayı atanları kara listenize ekleyin.

Bu arada ben TLegacy kullanıyorum ancak öneri isterseniz ilk Prism Launcher derim. Hem Linux hem de Windows dostu olmasıyla biliniyor.

Bu arada ben TLegacy kullanıyorum ancak öneri isterseniz ilk Prism Launcher derim. Hem Linux hem de Windows dostu olmasıyla biliniyor.
Evet, arayüzü Linux'a benziyormuş. Ben bunları hiç kullanmadım. Şu an Prism Launcheri deneyeceğim. Anladığım kadarıyla Nexus Mod'un modlama aracı gibi avantajları var.

Evet, arayüzü Linux'a benziyormuş. Ben bunları hiç kullanmadım. Şu an Prism Launcher'i deneyeceğim. Anladığım kadarıyla nexus Mod'un modlama aracı gibi avantajları var.

Ben TL'nin daha az performans verdiğini düşünüyorum.
Aldığım Java hatalarından dolayı Legacy'e geçmiştim.
Ara yüzü çok hoş. İstediğin türde sürüm var.

Birincisi bir senedir kullanıyorum, forumda benden de eski insanlar var onlar daha da uzun süredir kullanıyor. Hani, hesabım çalındı da benim haberim mi yok? Ya da verilerim sızdırıldı mı? Hayır. Hız açısından evet yan sanayi bir Launcher ancak zararlı herhangi bir etkinliğini görmedim. Kaspersky, Avast, BitDefender, ESET, Avira, Windows Defender, Malwarebytes, Norton Power Eraser, Hitman Pro, Emsisoft emergency kit. Hiçbiri zararlı demedi? (Uygulama olarak).

@Uyuyan Sincap, hocam zararsız ile güvenli kavramlarını karıştırıyorsunuz. Zararlı dediğimiz şey direkt beklemeden işini görür, güvenli olmayan şey ise bugün de, yarın da, 4 yıl sonra da işini görebilir. Ne zaman veri sızdıracağı belli olmaz. Üstelik veri satıp satmadığını da %100 bilemezsiniz.

Titan Launcher TLauncher'ı ezer geçer, Titan'ın eski sürümleri acayip stabil.

Bu videodaki arkadaş konuyu yeterince iyi şekilde derlemiş. Toplamış. Eğer videoda herhangi bir kısımda yanlış bir bilgi ya da karşı bir teziniz varsa belirtin. Aksi takdirde, '1 yıl kadar kullandım, bir şey olmadı' gibi sözler doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…