TLauncher Güvenli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ranton Kouga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    güvenli mi?
1 ya da 2 sene önce YouTuber'ın birisi, sadece çeviri yaparak TLauncher'in virüslü olduğunun iddiasını ortaya attı. Ne kodlarını inceledi ne de bir şey yaptı. Sadece çeviri yaptı ve o zamandan beri insanlar virüslü mü diye soruyor. Ortaya bir bilgiyi atınca o yanlış bilginin devam ettirileceği gerçekten doğru. Yav üzerinden iki sene geçmiş, defalarca konu açılmış. İnsanlar gene de tatmin olmuyor cevaptan. Bu arada kullanabilirsiniz, sorun yok.

Bazı 14 yaşındaki youtuberlerin prim kasmak için ortaya atmış olup izlenincede devamını getirdikleri yalan olduğunu düşünüyorum.

Ben TLauncher ve TL Legacy kullandım bir sorun göremedim.

@20571, çeviriden ibaretti. Kaynak kodlarını incelemek yoktu. Her şeye de inanmamak lazım.

Ne alaka sadece 2 yıl boyunca kullandığım ve 3 arkadaşımın daha kullandığı bir Launcher'i önerdim. Fanboyluk falan da yapmadım, alternatif olması açısından demiştim. Beni kırdınız.

Yeter valla. Bu yuukrp denilen herif bu videoyu yaptığından beri böyle konular açılıyor. Zararlı olsaydı bir sürü mağdur insan şikayet ederdi. Ben bile 5 yıldır kullanıyorum kendisini. Virüs falan yok.

Ne alaka sadece 2 yıl boyunca kullandığım ve 3 arkadaşımın daha kullandığı bir Launcher'i önerdim. Fanboyluk falan da yapmadım, alternatif olması açısından demiştim. Beni kırdınız.
Fanboy demedim, kendi kullandığı ürünü övenler diye belirttim. Ben de kullandığım bir ürünü büyük ihtimalle kullanışlı buluyorsam över ve önerirdim. Ama bu tarz şeylere tamamen güvenilir demezdim. Onu belirttim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…