En sevdiğim oyunlar arasında ilk 10'a rahat girer ama bir oyuna bu kadar para vermek bana gereksiz fazla geliyor açıkçası. Ha maddi durumun gayet iyidir, koymaz bana dersin o zaman keyfine bak. Oynayacak olan sensin, oynadıktan sonra değdi veya değmedi yorumunu kendin yaparsın.
En sevdiğim oyunlar arasında ilk 10'a rahat girer ama bir oyuna bu kadar para vermek bana gereksiz fazla geliyor açıkçası. Ha maddi durumun gayet iyidir, koymaz bana dersin o zaman keyfine bak. Oynayacak olan sensin, oynadıktan sonra değdi veya değmedi yorumunu kendin yaparsın.
Ben korsan oynadığım için pek söz hakkım yok ama param olduğu ilk vakit satın alıp tekrar oynayacağım. Bence herkesin kütüphanesinde bulunması gerekiyor.
Yapacak bir şey yok, Türkiye şartları... Bugün aldığın çok pahalı şeyi yarın ''bedavaya almışım'' dediğin dünyanın en çöp ekonomileri arasında olan 3-5 ülkeden biri.
Yapacak bir şey yok, Türkiye şartları... Bugün aldığın çok pahalı şeyi yarın "bedavaya almışım" dediğin dünyanın en çöp ekonomileri arasında olan 3-5 ülkeden biri.