m4tehan

Yetkin
İtemsatış'tan TLOU aldım. Şu anki değeri Steam'de 2.700 TL, ben 1.365'e aldım. Sizce değer mi? İndirime girince daha mı düşük oluyor fiyatı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtemsatış'tan TLOU aldım. Şu anki değeri Steam'de 2.700 TL, ben 1.365'e aldım. Sizce değer mi? İndirime girince daha mı düşük oluyor fiyatı?

Hep önceki indirimlerde 40 dolar olmuş, aşağı yukarı aldığınız fiyata geliyor. Bir oyuna o kadar para verilir mi tartışılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
En sevdiğim oyunlar arasında ilk 10'a rahat girer ama bir oyuna bu kadar para vermek bana gereksiz fazla geliyor açıkçası. Ha maddi durumun gayet iyidir, koymaz bana dersin o zaman keyfine bak. Oynayacak olan sensin, oynadıktan sonra değdi veya değmedi yorumunu kendin yaparsın.

En sevdiğim oyunlar arasında ilk 10'a rahat girer ama bir oyuna bu kadar para vermek bana gereksiz fazla geliyor açıkçası. Ha maddi durumun gayet iyidir, koymaz bana dersin o zaman keyfine bak. Oynayacak olan sensin, oynadıktan sonra değdi veya değmedi yorumunu kendin yaparsın.

Tabii ki de koydu son paramla aldım oyunu :D ama en ucuz bu kadar oluyor o yüzden aldık.

Alınır çok kaliteli oyun. Ağzımın suları aka aka oynadım.

Hikayesi bitince biraz sıkıntı olacak ama ya.

Ama en ucuz bu kadar oluyor o yüzden aldık.
Yapacak bir şey yok, Türkiye şartları... Bugün aldığın çok pahalı şeyi yarın ''bedavaya almışım'' dediğin dünyanın en çöp ekonomileri arasında olan 3-5 ülkeden biri.

Bugün 1.300 liraya alırsın, yarın 13.000 liraya.

Yapacak bir şey yok, Türkiye şartları... Bugün aldığın çok pahalı şeyi yarın "bedavaya almışım" dediğin dünyanın en çöp ekonomileri arasında olan 3-5 ülkeden biri.

Bugün 1.300 liraya alırsın, yarın 13.000 liraya.

Evet evet oda doğru ben Wolfenstein bütün serisini 15 TL'ye almıştım şu an 2K+