Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Olabilir. Mavisinde badem var sanırım. Çok kaliteli değildi. Yumuşaktı çerezleri. Dişe yapışıyordu.Toblerone'ların tadı türkiyede çok kötü ama sarı olanı gene fena değil.
- Makaleler
- 23
Tadelle oneririm.
Evet. Mavi olanda tuz da var. Türkiyede toblerone hiç almayın alacaksanız sarısından alın bari.Olabilir. Mavisinde badem var sanırım. Çok kaliteli değildi. Yumuşaktı çerezleri. Dişe yapışıyordu.
LA Knight
Üstün
Cidden Toblerone piyasada en abartı fiyatta ve isminden dolayı lüks kategoride satılan bir ürün. Yiyebilenleri de anlamıyorum. Yerken dişe sürekli yapışıyorlar. Yedikten sonra dişlere bir iyilik yapıp dişleri fırçalamak şart oluyor.
İtachi Uchiha
Yetkin
Tadım Kredi marketlerinin fındık parçacıklı çikolatası var. En son tadı güzeldi.
- Makaleler
- 23
Ben onu hic sevmiyorum. Denemistim.Tadım Kredi marketlerinin fındık parçacıklı çikolatası var. En son tadı güzeldi.
İtachi Uchiha
Yetkin
3 harfli marketlerde sürekli satılmıyor sanırım. Birkaç ayda bir getiriyorlar. Migros'ta durum nasıl bilmiyorum.Bilmiyorum ben en son 2 sene önce yedim güzel gelmişti farklıydı ama şu an nedir bilmiyorum aslında konuyu görünce fark ettim çevremde tobleron satıldığını görmüyorum.