TOD sezonluk paketi 1 yıl sonra otomatik yenilenir mi?

Tek hesap bir cihazda açılabiliyor, yani hem TV hem PC veya Android cihaz aynı anda olmuyor diye biliyorum.

@Eagles, kontrol ettim, farklı profilden maç yayını izlenemez, canlı TV izlenebilir, bir profilde maç izlenirken diğer profilde dizi film izlenebilir, eğlence içerikleri aynı anda izlenemez diyor.

Tek hesap bir cihazda açılabiliyor, yani hem TV hem PC veya Android cihaz aynı anda olmuyor diye biliyorum.

İşin içine maç girince, rengi değişiyor tabii bazı şeylerin.

@Eagles, kontrol ettim, farklı profilden maç yayını izlenemez, canlı TV izlenebilir, bir profilde maç izlenirken diğer profilde dizi film izlenebilir, eğlence içerikleri aynı anda izlenemez diyor.

Bende öyle tahmin etmiştim, hocam. Şaşırtmadı. @20424

Sezonluk paketlerde yenileme seçeneği olmadığı için, haliyle süresi dolduğunda (Tabii yeni bir üyelik almazsan) üyeliğin otomatik olarak iptal olur. Bir de, sezonluk paketlerin fiyatı her ay düzenli olarak düşmeye başlar. Sebebi de, bu paketlerin süresi Süper Lig'in başladığı gün başlayıp, bir sonraki sezonun başlangıcında sona eriyor olması. Yani sezonluk paketleri ne zaman alırsan al, süresi asla uzamıyor, sadece maçları ucuza izlemeni sağlıyor.

Hocam çok pahalı değil aslında. İçerik olarak hiç fena sayılmaz. Hem ligler var, F1 var, canlı TV var, basketbol ligi var. Baya kapsamlı aslında. Fiyat baremi o yüzden bana çok gelmedi.

Bende Süper Lig dolu paket aldım bugün. 3.192 TL ödedim tek çekim. Hocam altyazı ayarı bulursan haber ver, küçücük altyazı koymuşlar dizilere. Ben bulamadım, yok galiba. İnsan bir altyazı seçeneği ekler yahu. @20424

Dizi ve filmleri sadece tek dil olarak eklemiş olabilirler. Çünkü bazı içeriklerde lisans sorunu çıkabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…