Hocalarım merhaba, yakında 18 olacağım ve gerçekten Tofaş araçlar çok hoşuma gidiyor hastası gibiyim. İlk araç olarak Tofaş Doğan SLX almayı düşünüyorum. Ne kadar masraf çıkartır? Sanayiye yolumuz çok düşer mi? Teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?DefenderNinja
Yetkin
Hocalarım merhaba, yakında 18 olacağım ve gerçekten Tofaş araçlar çok hoşuma gidiyor hastası gibiyim. İlk araç olarak Tofaş doğan SLX almayı düşünüyorum. Ne kadar masraf çıkartır? Sanayiye yolumuz çok düşer mi? Teşekkür ederim.
Alınmaz.
Çürük olmayanını bulursan sorun yaşamazsın. Sanayiye de çok uğratmaz motoru sağlamdır. Ancak kolay hararet yapar, konforu leş gibidir, can güvenliği yoktur.
Onun yerine Broadway daha iyi olur.
Onun yerine Broadway daha iyi olur.
Emre Human
Üstün
O araba alınmaz. Bilmem kaç yıllık araba şu an hala alınabiliyor olması bile bir mucize.Hocalarım merhaba, yakında 18 olacağım ve gerçekten Tofaş araçlar çok hoşuma gidiyor hastası gibiyim. İlk araç olarak Tofaş Doğan SLX almayı düşünüyorum. Ne kadar masraf çıkartır? Sanayiye yolumuz çok düşer mi? Teşekkür ederim.
TOFAŞ genel anlamda naziktir ama ustası parçası her yerde bulunur. Yine de benim de tavsiyem Broadway olacaktır.
Babasının otomatik vites arabası dışında araba kullanmayanlar alınmaz dese de Türkiye'de ciddi bir yeri olan marka ve modeldir. Ben de tercih etmemekle birlikte düşük bütçede mecburen alınıyorlar. Avantajı da var dezavantajı da.
Babasının otomatik vites arabası dışında araba kullanmayanlar alınmaz dese de Türkiye'de ciddi bir yeri olan marka ve modeldir. Ben de tercih etmemekle birlikte düşük bütçede mecburen alınıyorlar. Avantajı da var dezavantajı da.
Maxtorices
Uzman
Temiz tofaş piyasada yok hepsi çürük. Tofaşlarda şase kronik sorunludur. Zamanla çürür ve önden aldığı darbe ile şase ikiye ayrılır. Böylece 2 arabanız olur. Tüm Tofaş'lar çok eski olduğu için çürük olmayan şase asla yoktur. Paranızı çöpe atmayıp 400e kadar götürün a3, c3 gibi kaliteli markalara yönelin en azından. 600'e temiz 2016 model polo bulmak mümkün.
Kesinlikle önermiyorum. Toplam bütçenizi belirterek yeni bir araç öneri konusu açın ve beni konuya etiketleyin. Çok daha mantıklı araç tavsiyelerinde bulunacağım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-