Yer
Yalova/Merkez
Hocalarım merhaba, yakında 18 olacağım ve gerçekten Tofaş araçlar çok hoşuma gidiyor hastası gibiyim. İlk araç olarak Tofaş Doğan SLX almayı düşünüyorum. Ne kadar masraf çıkartır? Sanayiye yolumuz çok düşer mi? Teşekkür ederim.

Hocalarım merhaba, yakında 18 olacağım ve gerçekten Tofaş araçlar çok hoşuma gidiyor hastası gibiyim. İlk araç olarak Tofaş Doğan SLX almayı düşünüyorum. Ne kadar masraf çıkartır? Sanayiye yolumuz çok düşer mi? Teşekkür ederim.
O araba alınmaz. Bilmem kaç yıllık araba şu an hala alınabiliyor olması bile bir mucize.

TOFAŞ genel anlamda naziktir ama ustası parçası her yerde bulunur. Yine de benim de tavsiyem Broadway olacaktır.

Babasının otomatik vites arabası dışında araba kullanmayanlar alınmaz dese de Türkiye'de ciddi bir yeri olan marka ve modeldir. Ben de tercih etmemekle birlikte düşük bütçede mecburen alınıyorlar. Avantajı da var dezavantajı da.

Temiz tofaş piyasada yok hepsi çürük. Tofaşlarda şase kronik sorunludur. Zamanla çürür ve önden aldığı darbe ile şase ikiye ayrılır. Böylece 2 arabanız olur. Tüm Tofaş'lar çok eski olduğu için çürük olmayan şase asla yoktur. Paranızı çöpe atmayıp 400e kadar götürün a3, c3 gibi kaliteli markalara yönelin en azından. 600'e temiz 2016 model polo bulmak mümkün.

Hocam eğer alırsanız, almışken bir 2-3 tane daha alın. Boşu boşuna yaptırmakla uğraşmayın. Daha az masraflı olur. Bir de sakat kalmadan ölüm garantisi var. Arabanın en güzel özelliği bu.