Piyasası aşırı yavaş ama pek seçenek yok. Ya soguk klimalı Brodway ya da 323 gibi araçlar.İyi araç ancak piyasası bir tık ölü. Ben olsam tercih ederim.
Dediğiniz aracı sittin sene satamaz arkadaş. Piyasası olmadığı için fiyatları bu denli düşük zaten.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
323 kötü olmaz, genel anlamda memnun eder. Mazda'nın yaygın olduğu bir şehirde alınabilir diye düşünüyorum. Şehirde tek Mazda olacaksa uzak durmak gerek. Basit bir problemde bile günlerce parça bekletebilir, ustalar bakmayabilir. Broadway ise en temiz çözüm gibi. 2 yıldan fazla bindim ve ziyadesiyle memnun eden bir araçtı beni.
Maxtorices
Uzman
Lüks konforludur zaten. Evet ben konfordan bahsediyorum. Teneke gibi bir arabanın yağmurda çamurda quattro gibi gitmez ki. Bu araba çıktığı dönem Mercedes fiyatına yakın satılıyordu. İnsanlar Türk yapımı diye aldılar ve hepsi ellerinde kaldı. O dönem Volkswagen golf modelini otomatik şanzımanlı üretirken, Tofaş 5.vitesi paket olarak sunuyordu. Tofaş ile aynı senede üretilen alman/fransız/japon modellerin konforu çok daha yüksek. Tofaş'ta kaloriferi bile açmaya korkarım şahsen. Arabanın döşemesini bile yakar zaten her yeri çarık çürük. İlanlara da bakabilirsiniz bayağı bir aradım taş çatlasa 1 2 araba temiz onun da kaputu açıldığında paslar çürükler ortaya çıkıyor. Tofaşk adı altında bu araba çok övüldü drift yapıyor dendi ve insanlar şu an 200'e satıyor. Bunun en fazla ederi 60-70. Benim gözümde 50 bin etmez.Sen otobüs beklerken o adam açacak kaloriferini ve yoluna bakacak. Krallıktan kastın lüks mü? Konfor mu?
O kısım dogru. Usta yoksa veya araç yoksa parça bulmak eziyet oluyor.323 kötü olmaz, genel anlamda memnun eder. Mazda'nın yaygın olduğu bir şehirde alınabilir diye düşünüyorum. Şehirde tek Mazda olacaksa uzak durmak gerek. Basit bir problemde bile günlerce parça bekletebilir, ustalar bakmayabilir. Broadway ise en temiz çözüm gibi. 2 yıldan fazla bindim ve ziyadesiyle memnun eden bir araçtı.
- Makaleler
- 1
Tofaş'a hiç bulaşma, şaseşi çürük olana denk gelirsin muayeneden kalınca övgü dolu sözler ima edersin arabana.
Mazda 323, Broadway, Tempra falan bak.
Mazda 323, Broadway, Tempra falan bak.
@Maxtorices, senin aracın var mı? Sen hayatı Hızlı ve Öfkeli gibi mi yaşıyorsun? Araba dediğin özellikle bu bütçede A noktasından B noktasına götürmeye yarar. Hatta 600-700 bin TL'lere kadar keyif verecek araba sayısı çok az. Konfor verecek olan da öyle. Sen kafanı filmlerden oyunlardan kaldır, biraz gerçek hayata bak. Özellikle Anadolu'da TOFAŞ, Broadway o kadar çok ailenin yükünü taşıyor ki...
Recep Baltaş Fan
Başarılı
Bence 18 olunca hemen bir araba almak mantıklı değil birikim yapıp yatırım yapıp bir Clio çeksen bile daha iyi.
babaci
Üstün
Yürüyeni iyi durumda olanı bulursan sorun yok ama bu araçlar teneke. Onlara bineceğine yürüyerek git daha iyi. Can güvenliğin yok. İyisini de bulsan yolun tabii ki sanayiden geçecek ama ucuz tutar illa.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
300-400 bandındaki Honda Integra 1.8 - Volvo S40 T4 - S60 2.0T - Saab 9-3 gibi arabalar keyifli olmaz mı? Araçların karakterleri ve incelemeleri fena durmuyor.Hatta 600-700 bin TL'lere kadar keyif verecek araba sayısı çok az. Konfor verecek olan da öyle.
Canepe
Uzman
Bence birikimi varsa gayet mantıklı, elde para tutmak saçmalık bu devirde.Bence 18 olunca hemen bir araba almak mantıklı değil birikim yapıp yatırım yapıp bir Clio çeksen bile daha iyi.