Bu testlerden 5 yıldız alabilmek, önemli. Ama ısı pompası, daha iyi bir yazılım, daha konforlu süspansiyonlar, kendi yetkili servisinin olması (bosh sevmiyorum şahsen) gibi detaylar da değerli. Umarım bunlarda elden geçer. Bulunduğu segmentler, ateşten gömlek konumunda. O yüzden başarılar diliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Başarılı
T10F'in fiyatını merakla bekliyorum. Umarım abisi 10X gibi 3 milyon liralardan satılmaz.
Umarım abisi 10X gibi 3 milyon liralardan satılmaz.
Full paketi 2.363.000 TL'den satılıyor, nasıl "3 milyon" oluyormuş o?
- Makaleler
- 62
ExellionTR
Başarılı
Full paketi 2.363.000 TL'den satılıyor, nasıl "3 milyon" oluyormuş o?
Aynen full paketi 2.3 milyona satılıyor. 3 opsiyon ekliyorum fiyat 3.2'ye çıkıyor nasıl bir fark bu? Kırmızıyla kutu içerisine aldım gör diye. Sitesine girip kendin de bakabilirsin. Cam tavan + ses sistemi neredeyse 1 milyon fark koyuyor nasıl bir ses sistemiyse artık.
Onunla ilgili net bir bilgiye ulaşamadım maalesef. Ama muhtemelen olmayacaktır. Peugeot markası da kullanıyor ısı pompası ama çok verimli değil. Sadece koymak için koyulmasını istemem şahsen. Verimli olması keza önemli. En azından opsiyon olsa, oda iş görür.
Aynen Full paketi 2.3 milyona satılıyor. 3 opsiyon ekliyorum fiyat 3.2'ye çıkıyor? Kırmızıyla kutu içerisine aldım bak gör diye. Sitesine girip kendin de bakabilirsin. Cam tavan + ses sistemi neredeyse 1 milyon fark koyuyor nasıl bir ses sistemiyse artık.
Eki Görüntüle 183385
Eee, bunun sebebinin ÖTV dilimi olduğunu sende biliyorsun.
Baz versiyon Model Y'ye de Full Self-Driving paketini ekleyince fiyat 2.305.500 TL'den 3.283.793 TL oluyor.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-