Detaylar
Kim cevapladı?Max Verstappen 14
Yetkin
Uyusturucu lafi varsa tamam, MASAK da biraz arastirma yapacaktir kendisi hakkinda.
ReloadingData 3
Yetkin
Kendisi Manifest'in kurucusu, aynı zamanda Zeynep Bastık'ın eski eşi.
Busted!
Captain Skriniar 92
Üstün
Sonunda. Fazla bile kaldı dışarıda.
GodOfWar 92
Üstün
Ülkemde Manifest kızları istemiyorum. İnsanların beyinlerini yıkıyorlar. Gecenin köründe yan komşunun kızı sabaha kadar Manifest söyleyip duruyor. Sinir oluyorum bu nalet grubun kurucusuna. Çok iyi olmuş umarım çıkarmazlar.
Baba gitme kızlarını geride öksüz bırakma

Elbet bir gün aslan abim...
Elbet bir gün aslan abim...
- Makaleler
- 9
Haaa tamam, Manifest kapatılınca başka şarkı söyleyip bağırırlarsa OK'sunuz yani?Ülkemde Manifest kızları istemiyorum. İnsanların beyinlerini yıkıyorlar. Gecenin köründe yan komşunun kızı sabaha kadar Manifest söyleyip duruyor. Sinir oluyorum bu nalet grubun kurucusuna. Çok iyi olmuş umarım çıkarmazlar.
shiedae3 92
Üstün
Ülkemde manifest kızları istemiyorum. İnsanların beyinlerini yıkıyorlar. Gecenin köründe yan komşunun kızı sabaha kadar manifest söyleyip duruyor. Sinir oluyorum bu nalet grubun kurucusuna. Çok iyi olmuş umarım çıkarmazlar.
Doğru diyorsun, aile yapımızı bozuyor; çıkmazlar içeriden inşallah.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tolga o kızları yoktan var etti.
Güzel olmaları dışında vasıfları olmayan bir grup kızı, ülkede muhafazakar cenahın dahil herkesin bilinç altına kazıdı.
Bence finansal anlamda hem çok büyük risk hem çok büyük başarı. Kendisini tanımıyorum ama yiğidi öldür, hakkını yeme demişler.
Güzel olmaları dışında vasıfları olmayan bir grup kızı, ülkede muhafazakar cenahın dahil herkesin bilinç altına kazıdı.
Bence finansal anlamda hem çok büyük risk hem çok büyük başarı. Kendisini tanımıyorum ama yiğidi öldür, hakkını yeme demişler.
Senin aile yapın, iki tane açık saçık kızın şarkı söylemesiyle bozuluyorsa, ortada bir yapı yoktur zaten.Doğru diyorsun, aile yapımızı bozuyor; çıkmazlar içeriden inşallah.
Yeni konular
-
-
CVT şanzımana sahip araçta kalkışlarda çok yavaş kalkması normal mi?
- Subaru Yetkili Servis
-
-
-
-
-
-