Tom Ford parfüm nasıldır?

SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, böyle bir marka buldum sizce nasıl kullandıysanız yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba, böyle bir marka buldum sizce nasıl kullandıysanız yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Hocam Tom Ford'u hiç duymadınız mı cidden? Dünyada Ombre Leather gibi meşhur parfümleriyle önde gelen bir dünya markasıdır kendisi. Parfümleri güzeldir, ancak meşhur bir marka olduğu için Dior gibi onun da çok fazla çakma ürünü var. Eğer alacaksanız Boyner veya Sephora'dan almanızı tavsiye ederim. Hatta parfümü aldıktan sonra internetten bir tane de çakma vs orijinal videosu izleyin. Burası Türkiye, burada ne olacağı belli olmaz.

Tom Ford'un parfümleri genel olarak gündelik kullanıma uygun değildir. Fazla ağır kaçabilirler. Çoğu parfümü de genç kitleye uygun değildir ama önerebileceğim: Neroli Portofino, Grey Vetiver, Oud Wood, Tobacco Vanille. Yine de almadan önce Beymen'den denemeni öneririm. Blind buy yapma sakın. Sonuçta yüklü miktar para vereceksin.

Sevdiğim parfümdür. Çoğusu önyargılı olabilir fakat Black orchid kokusu benim için vazgeçilmezdir.

Hocam duymamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…