Detaylar
Kim cevapladı?Parfüm denince akla gelenlerden.
Anlık olarak elimde kullandığım Tobacco Oud var.
Performansına hiç değinmeye gerek yok, tek kelimeyle harika.
Anlık olarak elimde kullandığım Tobacco Oud var.
Parfüm denince akla gelenlerden.
Anlık olarak elimde kullandığım tobacco oud var.
Ağır mı hocam?
Smmmhunter
Üstün
Tom Ford'lar genel olarak ağır parfümler.
Hocam Tom Ford'u hiç duymadınız mı cidden? Dünyada Ombre Leather gibi meşhur parfümleriyle önde gelen bir dünya markasıdır kendisi. Parfümleri güzeldir, ancak meşhur bir marka olduğu için Dior gibi onun da çok fazla çakma ürünü var. Eğer alacaksanız Boyner veya Sephora'dan almanızı tavsiye ederim. Hatta parfümü aldıktan sonra internetten bir tane de çakma vs orijinal videosu izleyin. Burası Türkiye, burada ne olacağı belli olmaz.Merhaba, böyle bir marka buldum sizce nasıl kullandıysanız yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Ken Carson
Uzman
Tom Ford'un parfümleri genel olarak gündelik kullanıma uygun değildir. Fazla ağır kaçabilirler. Çoğu parfümü de genç kitleye uygun değildir ama önerebileceğim: Neroli Portofino, Grey Vetiver, Oud Wood, Tobacco Vanille. Yine de almadan önce Beymen'den denemeni öneririm. Blind buy yapma sakın. Sonuçta yüklü miktar para vereceksin.
Sevdiğim parfümdür. Çoğusu önyargılı olabilir fakat Black orchid kokusu benim için vazgeçilmezdir.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Ağır parfümlerdir. Gençleri bayabilir.
Hocam Tom Ford'u hiç duymadınız mı cidden? Dünyada ombre leather gibi meşhur parfümleriyle önde gelen bir dünya markasıdır kendisi. Parfümleri güzeldir, ancak meşhur bir marka olduğu için diyor gibi onun da çok fazla çakma ürünü var. Eğer alacaksanız boyner veya Sephora'dan almanızı tavsiye ederim. Hatta parfümü aldıktan sonra internetten bir tane de çakma vs orijinal videosu izleyin. Burası Türkiye, burada ne olacağı belli olmaz.
Hocam duymamıştım.