Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 11 Ekim 2025 #1 Tomb Raider'a yama kurmak istiyorum. https://turkce-yama.com/shadow-of-the-tomb-raider-turkce-yama.htm?utm_source=chatgpt.com#google_vignette Bu sitedekini indirdim ama beceremedim. Daha önce hiç yama kurmadım. Bu güvenilir midir? Nasıl yaparım?
Tomb Raider'a yama kurmak istiyorum. https://turkce-yama.com/shadow-of-the-tomb-raider-turkce-yama.htm?utm_source=chatgpt.com#google_vignette Bu sitedekini indirdim ama beceremedim. Daha önce hiç yama kurmadım. Bu güvenilir midir? Nasıl yaparım?
Çözüm Michael MYERS 11 Ekim 2025 Torukojin Kaneki dedi: Bilerek çıktınız sandım hocam bakacağım şimdi. Teşekkürler ve çok aptalım . Genişletmek için tıkla... Hemen bilgilendir de toparlayalım konuyu. Dostlar @Torukojin Kaneki 'nin oyunu 2013 olan indirdiği yama ise Shadow'inkiydi. Bu yamayı indirip sorunu çözdük: https://www.oyunceviri.net/tomb-raider-turkce-yama
Torukojin Kaneki dedi: Bilerek çıktınız sandım hocam bakacağım şimdi. Teşekkürler ve çok aptalım . Genişletmek için tıkla... Hemen bilgilendir de toparlayalım konuyu. Dostlar @Torukojin Kaneki 'nin oyunu 2013 olan indirdiği yama ise Shadow'inkiydi. Bu yamayı indirip sorunu çözdük: https://www.oyunceviri.net/tomb-raider-turkce-yama
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.495 Çözümler 70 Beğeniler 5.445 Yer Haddonfield, Illinois 11 Ekim 2025 #2 Torukojin Kaneki dedi: Tomb Raider'a yama kurmak istiyorum. https://turkce-yama.com/shadow-of-the-tomb-raider-turkce-yama.htm?utm_source=chatgpt.com#google_vignette Bu sitedekini indirdim ama beceremedim. Daha önce hiç yama kurmadım. Bu güvenilir midir? Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Hocam oyununuz korsansa korsanın içindekini satın aldıysan orijinali aç. Daha sonra ileri ileri de kurulum adresi gelene kadar. Masasüstündeki oyuna sağ tık yap klasör konumunu aç. Steamde de konumu göster gibisinden bir şey vardı. Bu oyunun konumu olsun mesela, bir kere tıkla kopyala orayı. Burayı sil ve az önce kopyaladığını yapıştır. Daha sonra kur. Artı 0 Eksi
Torukojin Kaneki dedi: Tomb Raider'a yama kurmak istiyorum. https://turkce-yama.com/shadow-of-the-tomb-raider-turkce-yama.htm?utm_source=chatgpt.com#google_vignette Bu sitedekini indirdim ama beceremedim. Daha önce hiç yama kurmadım. Bu güvenilir midir? Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Hocam oyununuz korsansa korsanın içindekini satın aldıysan orijinali aç. Daha sonra ileri ileri de kurulum adresi gelene kadar. Masasüstündeki oyuna sağ tık yap klasör konumunu aç. Steamde de konumu göster gibisinden bir şey vardı. Bu oyunun konumu olsun mesela, bir kere tıkla kopyala orayı. Burayı sil ve az önce kopyaladığını yapıştır. Daha sonra kur.
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 11 Ekim 2025 #3 Sendeki oyun korsan mi orijinal mi? Versiyonu ne? Artı 0 Eksi
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 11 Ekim 2025 #4 3613 dedi: Sendeki oyun korsan mi orijinal mi? Versiyonu ne? Genişletmek için tıkla... Orjinal versiyonu nerden öğrenebilriim? Michael MYERS dedi: Hocam oyununuz korsansa korsanın içindekini satın aldıysan orijinali aç. Daha sonra ileri ileri de kurulum adresi gelene kadar. Masasüstündeki oyuna sağ tık yap klasör konumunu aç. Steamde de konumu göster gibisinden bir şey vardı. Bu oyunun konumu olsun mesela, bir kere tıkla kopyala orayı. Eki Görüntüle 191856 Burayı sil ve az önce kopyaladığını yapıştır. Eki Görüntüle 191857 Daha sonra kur. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam? Artı 0 Eksi
3613 dedi: Sendeki oyun korsan mi orijinal mi? Versiyonu ne? Genişletmek için tıkla... Orjinal versiyonu nerden öğrenebilriim? Michael MYERS dedi: Hocam oyununuz korsansa korsanın içindekini satın aldıysan orijinali aç. Daha sonra ileri ileri de kurulum adresi gelene kadar. Masasüstündeki oyuna sağ tık yap klasör konumunu aç. Steamde de konumu göster gibisinden bir şey vardı. Bu oyunun konumu olsun mesela, bir kere tıkla kopyala orayı. Eki Görüntüle 191856 Burayı sil ve az önce kopyaladığını yapıştır. Eki Görüntüle 191857 Daha sonra kur. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.495 Çözümler 70 Beğeniler 5.445 Yer Haddonfield, Illinois 11 Ekim 2025 #5 Torukojin Kaneki dedi: Orjinal versiyonu nerden öğrenebilriim? Eki Görüntüle 191858 Hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... Orijinalse 292'dir en günceli sonuçta. Artı 0 Eksi
Torukojin Kaneki dedi: Orjinal versiyonu nerden öğrenebilriim? Eki Görüntüle 191858 Hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... Orijinalse 292'dir en günceli sonuçta.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 11 Ekim 2025 #6 Michael MYERS dedi: Orijinalse 292'dir en günceli sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bunları ne yapayım şimdi hocam? Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Orijinalse 292'dir en günceli sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bunları ne yapayım şimdi hocam?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.495 Çözümler 70 Beğeniler 5.445 Yer Haddonfield, Illinois 11 Ekim 2025 #7 Torukojin Kaneki dedi: Eki Görüntüle 191861 Bunları ne yapayım şimdi hocam? Genişletmek için tıkla... Kopyala hepsini, oyunun exe'sinin olduğu kısma yapıştır. Bu isimle aynı olan dosyalar olması lazım içinde onu da kontrol et. Artı 0 Eksi
Torukojin Kaneki dedi: Eki Görüntüle 191861 Bunları ne yapayım şimdi hocam? Genişletmek için tıkla... Kopyala hepsini, oyunun exe'sinin olduğu kısma yapıştır. Bu isimle aynı olan dosyalar olması lazım içinde onu da kontrol et.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 11 Ekim 2025 #8 Michael MYERS dedi: Kopyala hepsini, oyunun exe'sinin olduğu kısma yapıştır. Bu isimle aynı olan dosyalar olması lazım içinde onu da kontrol et. Genişletmek için tıkla... hocam altyazı yok oyunda. Sildim ama aynısı yoktu benzeri vardı. Masaüstüne atıp sildim dosyadan sorun olursa yazarsam yardım edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Kopyala hepsini, oyunun exe'sinin olduğu kısma yapıştır. Bu isimle aynı olan dosyalar olması lazım içinde onu da kontrol et. Genişletmek için tıkla... hocam altyazı yok oyunda. Sildim ama aynısı yoktu benzeri vardı. Masaüstüne atıp sildim dosyadan sorun olursa yazarsam yardım edebilir misiniz?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.495 Çözümler 70 Beğeniler 5.445 Yer Haddonfield, Illinois 11 Ekim 2025 #9 Torukojin Kaneki dedi: hocam altyazı yok oyunda. Sildim ama aynısı yoktu benzeri vardı. Masaüstüne atıp sildim dosyadan sorun olursa yazarsam yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda yok mu altyazı? Artı 0 Eksi
Torukojin Kaneki dedi: hocam altyazı yok oyunda. Sildim ama aynısı yoktu benzeri vardı. Masaüstüne atıp sildim dosyadan sorun olursa yazarsam yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda yok mu altyazı?
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 11 Ekim 2025 #10 Michael MYERS dedi: Ayarlarda yok mu altyazı? Genişletmek için tıkla... Bakmadım. Bakayım. Michael MYERS dedi: Ayarlarda yok mu altyazı? Genişletmek için tıkla... Hata veriyor hocam. Michael MYERS dedi: Ayarlarda yok mu altyazı? Genişletmek için tıkla... Türkçe altyazı yok zaten. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Ayarlarda yok mu altyazı? Genişletmek için tıkla... Bakmadım. Bakayım. Michael MYERS dedi: Ayarlarda yok mu altyazı? Genişletmek için tıkla... Hata veriyor hocam. Michael MYERS dedi: Ayarlarda yok mu altyazı? Genişletmek için tıkla... Türkçe altyazı yok zaten.