Topaz yazılımlarını kullanıyor musunuz?

Max Caulfield 69

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Topaz yazılımlarını (Photo AI gibi) kullanıyor musunuz?

Ben 3 tane Topaz yazılımını kullanıyorum. Photo AI, Video AI ve Gigapixel AI kullanıyorum. İlk başta sadece Gigapixel AI kullanıyordum fakat sonradan Video AI ve Photo AI yazılımlarını da kurdum. Bu arada üç yazılımı da korsan kullanıyorum Eğer durumum el verseydi orijinalini alabilirdim.

Son düzenleme:

Korsanın tadı bir başka oluyor hocam, link varsa profilimden paylaşırsanız sevinirim.

Sırf korsan kullanıyorum demek yerine deneyimlerinizi paylaşabilirdiniz.
O zaman paylaşayım.

Gigapixel AI kullanmadan önce ESRGAN tabanlı ölçekleme araçları (Upscayl gibi) kullanıyordum. Fakat bazı resimlerde o kadar iyi sonuç vermiyordu. Ayrıca CodeFormers ve GFPGAN ile face recovery yaptığımda yüzleri çok alakasız şekilde değiştiriyordu.

Gigapixel'i kullanmaya başladım, çok daha başarılı bir çözünürlük yükseltme işlemi yaptığını fark ettim. Birden fazla model seçeneği mevcut ve gerçekten Upscayl'a göre daha başarılı.

Photo AI'ı ise dün kurdum, Gigapixel'in tüm özelliklerine ek olarak obje kaldırma, keskinleştirme, gürültü azaltma özellikleri mevcut ve hepsi de çok iyi çalışıyor.

Video AI da gerçekten çok işime yaradı. Düşük çözünürlüklü bir GIF'i videoya dönüştürdükten sonra Video AI'a attım, çözünürlüğünü ve FPS'ini arttırdım. Her ikisi de iyi sonuç verdi. Tabii ki %100 kusursuz değildi ama yine de düşük çözünürlüklü bir videoyu izlenebilir bir hale getirdi.

Korsanın tadı bir başka oluyor hocam, link varsa profilimden paylaşırsanız sevinirim.
Korsan link vermek yasak diye biliyorum. Sadece artık satılmayan yazılım ve oyunlarda korsan link kod olarak paylaşılabiliyor. Fakat Topaz yazılımları aktif olarak satılıyorlar, bu nedenle maalesef link veremeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…