Geraltın kılıcı
Üstün
İyi bir derece.Aynı soğutucuyu zamanında 140TL gibi bir fiyata almıştım ve yükte Max 74 dereceyi gördü. (işlemcim R5 5600)
İyi bir derece.Aynı soğutucuyu zamanında 140TL gibi bir fiyata almıştım ve yükte Max 74 dereceyi gördü. (işlemcim R5 5600)
Hocam benim bildiğim kondansatörlerinin patlamayı sevdiği bir PSU, o yüzden tercih etmeyeceğim büyük ihtimal bunu. Yine de teşekkür ederimVento 500W hakkında çok bir bilgim yok bilgili arkadaşlar PSU'nun iyi veya kötü olduğunu belirtir fakat o sisteme yeterli olacaktır.
Direkt şöyle bir set buldum, sizce nasıl? Önerdiğiniz ucuz PSU var mıdır? 8000 TL'ye halletmeye çalışacağım, yukarıda atılan Enermax'ı alırsam kasaya bütçe çok kalmıyor. Kasa olarak da büyük ihtimal Dark
Hocam benim bildiğim kondansatörlerinin patlamayı sevdiği bir PSU, o yüzden tercih etmeyeceğim büyük ihtimal bunu. Yine de teşekkür ederim
Kasa olarak Dark Guardian veya Maxima V30 tercih edeceğim büyük ihtimal. Technopat'ta çalışan Ali Güngör'ün şu sarı şeritli kasasını tercih edecektim ancak çok pahalıya satıyorlar.
@efebatiin @Geraltın kılıcı
Pahalı.
Direkt şöyle bir set buldum, sizce nasıl? Önerdiğiniz ucuz PSU var mıdır? 8000 TL'ye halletmeye çalışacağım, yukarıda atılan Enermax'ı alırsam kasaya bütçe çok kalmıyor. Kasa olarak da büyük ihtimal Dark
Hocam benim bildiğim kondansatörlerinin patlamayı sevdiği bir PSU, o yüzden tercih etmeyeceğim büyük ihtimal bunu. Yine de teşekkür ederim
Kasa olarak Dark Guardian veya Maxima V30 tercih edeceğim büyük ihtimal. Technopat'ta çalışan Ali Güngör'ün şu sarı şeritli kasasını tercih edecektim ancak çok pahalıya satıyorlar.
@efebatiin @Geraltın kılıcı
@efebatiin, hocam çıkmıyor maalesef. Neredeyse 2 aydır bayağı işlemci baktım ancak hepsi 2. elde aşırı pahalı2. elde pahalıdır diye 0'a da bakmadım çok, konuyu açınca fark ettim 0 fiyatları.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Bir de forumda ben de dahil birçok kişi Snowman M200 öneriyordu son 2 aydır, sizce M200 mü almalıyım yoksa Dark Freezer x123 mü?
Dark'a firmasını sevmediğim için önermiyorum.Tamamdır hocam teşekkür ederim. Bir de forumda ben de dahil birçok kişi Snowman M200 öneriyordu son 2 aydır, sizce M200 mü almalıyım yoksa Dark Freezer x123 mü?
Hocam onlar neredeyse 9K'ya denk geliyor, yorum yazılan yerden almaya çalıştım sorun çıkmasın diye.O zaman attığın linkteki parçaları alınabilir hocam.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Bir de forumda ben de dahil birçok kişi Snowman M200 öneriyordu son 2 aydır, sizce M200 mü almalıyım yoksa Dark Freezer X123 mü?