Bütçe
8000
Hocalarım son olarak önerdiğiniz ucuz güç kaynağı var mı? Yoksa direkt AeroCool VX Plus alıp geçeceğim.

PSU'lardan çok anlamıyorum ama giriş seviye diye biliyorum. Ek olarak AIO'ları sıvısız kullanamazsın fakat sıfır ürün ise içerisinde sıvıyla geliyor. Attığın CPU + Mobo + RAM + SSD setine baktım alınabilir, başka bir set daha buldum belki ilgini çeker.

@Eagles, hocam elimde 1 TB (512+512) HDD olduğundan dolayı SSD'yi 500 alıyorum, yoksa 256 GB bile yeter bana :D tüm dosyalarım (download klasörleri dahil) HDD'de olduğundan çok büyük SSD gerekmiyor.

Elinizde olduğunu bilmiyordum, konu içeriğinde görmeyince aklıma takıldı çünkü. 500 GB az bir kapasite artık günümüz için, benim şahsi görüşüm tabii. :)

Elinizde olduğunu bilmiyordum, konu içeriğinde görmeyince aklıma takıldı çünkü. 500 GB az bir kapasite artık günümüz için, benim şahsi görüşüm tabii. :)
Haklısınız hocam, belirtmemişim özür dilerim. 500 GB oyun ve depolama açısından kesinlikle yetersiz bence de.

@Ada Wong, çok teşekkür ederim hocam, attığınız sistemlere bakacağım.

Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun parçaların. Mümkünse 3600X ve 5500'ün altına düşmeyin. 5600 bulunabiliyor eğer alabileceğin bir ilansa kesinlikle 5600 tercih et. Sadece Sahibinden'e bakmak mantıklı bir seçenek değil. Facebook gruplarında uyguna parça verenler oluyor onlara da bakabilirsin.