Bütçe
100.000 TL
Para sıkıntı değil, sıkıntı biziz 🤣 ASUS düşünüyordum sabah mağazadan bakayım.

MacBook'u yazıcının bağlı olduğu Wi-Fi ağına bağlarsam direk çıktı alabiliyor muyum, bir de yazıcı özelliği programları falan ücretli mi yani tek tek uygulama satın almayacağız değil mi?

Evet çıktı alabilirsiniz, diğer sorunuza gelirsek Windows'a göre biraz daha karışık, videolara falan bakarak yapabilirsiniz. Size tavsiyem korsan programları kullanmamanız yani benzeri açık yazılımlı programları tercih edin veya ücretli ise lisans satışı yapan sitelerden uyguna lisans temin edin.

Evet çıktı alabilirsiniz, diğer sorunuza gelirsek Windows'a göre biraz daha karışık, videolara falan bakarak yapabilirsiniz. Size tavsiyem korsan programları kullanmamanız yani benzeri açık yazılımlı programları tercih edin veya ücretli ise lisans satışı yapan sitelerden uyguna lisans temin edin.

Arayüz kullanımına mağazada bakacağız. Kullananacaklardan birisi 50 yaşında ona göstermeden almayız, korsan işler bize göre değil orijinalci ekibiz biz.

Sadece web üzerinden fatura takibi yapılacak. Oyun, render ve ağır işlemler yapılmayacak. İki adet alınacak ayrı ayrı markalar olabilir fiyat 5K aşağı ve yukarı olabilir.

Biraz inceledim çok fazla laptop konusu var, acaba bu zamana kadar kronikler ya da büyük sorunu olan cihazlar belki yeni serilerle düzeltilmiştir düşüncesiyle açtım konuyu şimdiden teşekkürler.

Günlük olarak bu işler yapılacak ise 100.000 çok büyük bir meblağ değil mi? Bence en fazla 40.000 yeterli.

Buna bakabilirsiniz.