Neden alınmasın Xbox? Özel oyunlar dışında çok daha iyi bir konsol, özellikle firma olarak.

Sony için 1 kuruş para vermem mesela; kimse de vermemeli.
Sony'i savunmuyorum ama Microsoft'u da sütten çıkmış akkaşık sanıyorsan yanılıyorsun. En son oyun anında reklam izletebilecekleri bir patent almıştılar. Ama faaliyete geçirirlerse bunu, çözümünü de illa oyuncular bulur.

Sony'i savunmuyorum ama Microsoft'u da sütten çıkmış akkaşık sanıyorsan yanılıyorsun. En son oyun anında reklam izletebilecekleri bir patent almıştılar. Ama faaliyete geçirirlerse bunu, çözümünü de illa oyuncular bulur.

Microsoft melek demiyorum ama niyet okuma yapılmasını da doğru bulmuyorum. Bahsi geçen sistemin ücretsiz cloud-gaming sistemleri için uygulanmak amacı ile tasarlandığı konusunda güvenilir kaynaklardan haberler görmüştüm.

Microsoft melek demiyorum ama niyet okuma yapılmasını da doğru bulmuyorum. Bahsi geçen sistemin ücretsiz cloud-gaming sistemleri için uygulanmak amacı ile tasarlandığı konusunda güvenilir kaynaklardan haberler görmüştüm.

Burada PC ve konsol oyunları diyor, cloud ifadesini göremedim. Eğer cloud gaming için yapılan bi sistemse eyvallah.

Düzeltme: Haber'de cloud gaming geçiyormuş, fakat anladığım kadarıyla o söylenen patentten ayrı olarak zaten halihazırda test edilmeye başlanan başka bir sistemmiş cloud için. Microsoft bu patenti PC ve konsol oyunlarında da uygulamak istiyor büyük ihtimalle. Umduğunu bulur mu bilmiyorum.

"Microsoft recently began testing free, ad-supported Xbox Cloud Gaming for Insiders, but those ads play before a session starts, and Microsoft says they will not interrupt gameplay."

Son düzenleme: