22703
Üstün
- Makaleler
- 1
Bence alınmaz sadece GTA için.GTA 6 için sadece. 4060 sistemim var zaten ama 1 sene beklemek istemiyorum.
Bence alınmaz sadece GTA için.GTA 6 için sadece. 4060 sistemim var zaten ama 1 sene beklemek istemiyorum.
Sony'i savunmuyorum ama Microsoft'u da sütten çıkmış akkaşık sanıyorsan yanılıyorsun. En son oyun anında reklam izletebilecekleri bir patent almıştılar. Ama faaliyete geçirirlerse bunu, çözümünü de illa oyuncular bulur.Neden alınmasın Xbox? Özel oyunlar dışında çok daha iyi bir konsol, özellikle firma olarak.
Sony için 1 kuruş para vermem mesela; kimse de vermemeli.
Sony'i savunmuyorum ama Microsoft'u da sütten çıkmış akkaşık sanıyorsan yanılıyorsun. En son oyun anında reklam izletebilecekleri bir patent almıştılar. Ama faaliyete geçirirlerse bunu, çözümünü de illa oyuncular bulur.
Microsoft melek demiyorum ama niyet okuma yapılmasını da doğru bulmuyorum. Bahsi geçen sistemin ücretsiz cloud-gaming sistemleri için uygulanmak amacı ile tasarlandığı konusunda güvenilir kaynaklardan haberler görmüştüm.
İstersen son birkaç aya Sony'nin yaptığı rezillikleri ve Xbox'ın yaptığı güzellikleri sayayım. Şu an tüm oyun camiası Xbox'ın çok daha iyi bir durumda olduğuna hemfikir sayılır. Disc to Digital gibi onlarca güzel özellikler getiriyorlar. Oyunlar senin en azından.Sony'i savunmuyorum ama Microsoft'u da sütten çıkmış akkaşık sanıyorsan yanılıyorsun. En son oyun anında reklam izletebilecekleri bir patent almıştılar. Ama faaliyete geçirirlerse bunu, çözümünü de illa oyuncular bulur.
İstersen son birkaç aya Sony'nin yaptığı rezillikleri ve Xbox'ın yaptığı güzellikleri sayayım. Şu an tüm oyun camiası Xbox'ın çok daha iyi bir durumda olduğuna hemfikir sayılır. Disc to Digital gibi onlarca güzel özellikler getiriyorlar. Oyunlar senin en azından.
Burada haklı, haksız şekilde taraf tutmuyorum. Firmaların politikalarına göre, oyuncu açısından hangisini seçmesinin daha mantıklı olduğunu dile getiriyorum. İsterse gitsin PlayStation alsın arkadaş, ancak ileride yaşayabileceği sorunları bilmeden almasını istemiyorum, anlatabildiysem. Dijital mağazaya zorunlu tutuyorlar seni.
Ben illa PS5 alsın demiyorum. Ama adam zaten sadece GTA 6 oynamak için alıyorum diyor. Satacak yani oynadıktan sonra dediğine göre. Yani PS5 kesinlikle daha hızlı elden çıkarılıyor. Böyle bir senaryoda böyle yaklaşmak lazım. Uzun vadeli kullanmayı düşünüyorsa ayrı.Burada haklı, haksız şekilde taraf tutmuyorum. Firmaların politikalarına göre, oyuncu açısından hangisini seçmesinin daha mantıklı olduğunu dile getiriyorum. İsterse gitsin PlayStation alsın arkadaş, ancak ileride yaşayabileceği sorunları bilmeden almasını istemiyorum, anlatabildiysem. Dijital mağazaya zorunlu tutuyorlar seni.
Bu konuda bir şey diyemeyeceğim. Haklılık payınız var, ancak yine de sadece GTA VI oynamak için sıfır PS5 alınması saçma.Ben illa PS5 alsın demiyorum. Ama adam zaten sadece GTA 6 oynamak için alıyorum diyor. Satacak yani oynadıktan sonra dediğine göre. Yani PS5 kesinlikle daha hızlı elden çıkarılıyor. Böyle bir senaryoda böyle yaklaşmak lazım. Uzun vadeli kullanmayı düşünüyorsa ayrı.
Bence de öyle, dedim zaten taksitle de olsa o para fazla.Bu konuda bir şey diyemeyeceğim. Haklılık payınız var, ancak yine de sadece GTA VI oynamak için sıfır PS5 alınması saçma.
Ya 2. elden ucuza alsın, ya da gitsin Series X alsın, piyasası o kadar yavaş değil, 2-3 kez al sat yaptım. Her biri 1-2 hafta sürmüştü elimden çıkarmam için.