Benim oradan kendim topladığım bir sistem var. Onu almak istiyorum ancak korkuyorum. Hem iyi yorumlar var, hem de kötü. Başıma bir şey gelirse ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Niye hocam? Benim istediklerimi karşılayan parçalar bir tek burada.
Dostum şimdi tek tek alırsak da babam şey diyor. "Parçaları nasıl takacağız?", "Şimdi PC'ciye işçilik parası vereceğiz.". Bütçe 65K falan.Hocam o tür sitelerin avantajı zaten hazır sistemi daha uygun fiyata satmak. Kendiniz toplayacaksanız tek bir siteden almayın. Hepsinin uygun olduğu ve güvenilir olan siteleri belirleyip öyle satın alın. Sinerji'nin politikasını tam bilmiyorum. Bütçe söylerseniz site ve toplama konusunda yardımcı olabilirim.
Bu olay yüzünden.Niye hocam? Benim istediklerimi karşılayan parçalar bir tek burada.![]()
Hocam ben de bu siteye katılana kadar hiçbir şey bilmiyordum. @Recep Baltaş'ın sistem toplama videoları her şeyi açıkça anlatıyor. Ben de onlara bakarak kimseden yardım almadan topladım kendi sistemimi. İnan kendi malın olduğu için başkalarının monte etmesinden çok daha sağlıklı bir işlem oluyor sizin yapmanız. Bilgisayar Toplama kategorisine yeni konu açıp beni etiketlerseniz 65K'ya kaliteli bir sistem önerisi yaparım size.Dostum şimdi tek tek alırsak da babam şey diyor. "Parçaları nasıl takacağız?", "Şimdi PC'ciye işçilik parası vereceğiz.". Bütçe 65K falan.
Hocam ben de bu siteye katılana kadar hiçbir şey bilmiyordum. @Recep Baltaş'ın sistem toplama videoları her şeyi açıkça anlatıyor. Ben de onlara bakarak kimseden yardım almadan topladım kendi sistemimi. İnan kendi malın olduğu için başkalarının monte etmesinden çok daha sağlıklı bir işlem oluyor sizin yapmanız. Bilgisayar Toplama kategorisine yeni konu açıp beni etiketlerseniz 65K'ya kaliteli bir sistem önerisi yaparım size.
Kesinlikle doğru. O paralara rahat bir şekilde RX 7900 XT sistem toplarsınız.Sinerji’den iki tane hazır sistem aldım sorun yaşamadım ama tabi sizin de yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Bu popüler sitelerin üründe sıkıntı yaşadığınızda müşteriye tutumları hemen hemen aynı. O sebeple kendiniz toplarsanız garantiye almış olursunuz. Bana yakın bir yerde oturuyorsan ücretsiz kurarım yarım saatte hallederim ne diyim. Foruma konu açarsın tek tek takarız
.