Site olarak güvenilir bir site. Bilgisayarımı oradan aldım ve ekstradan ürünlerde aldım sorunsuz ve hızlı bir şekilde geldi. Sadece alacağınız ürünleri tek tek parça fiyatlarına da bakıp öyle karar vermeniz. Malum en uygun yerden toplamak en mantıklı hareket olur.
Detaylar
Kim cevapladı?O GPU'lu sistem istiyorum zaten hocam.Kesinlikle doğru. O paralara rahat bir şekilde RX 7900 XT sistem toplarsınız.
Hatırlıyorum hocam. Daha önce konusunu açmıştınız galiba.
erdym
Üstün
Hocam ben de bu siteye katılana kadar hiçbir şey bilmiyordum. @Recep Baltaş'ın sistem toplama videoları her şeyi açıkça anlatıyor. Ben de onlara bakarak kimseden yardım almadan topladım kendi sistemimi. İnan kendi malın olduğu için başkalarının monte etmesinden çok daha sağlıklı bir işlem oluyor sizin yapmanız. Bilgisayar toplama kategorisine yeni konu açıp beni etiketlerseniz 65K'ya kaliteli bir sistem önerisi yaparım size.
Katılıyorum ben aldığımda kablolardan biri işlemci fanının altından geçiyordu. Gittim tamamen söküp kablo düzenleyicilerle düzelttim.
Parçaları takmak çok zor. Çoğu kişi kolay diyor ama ben önermiyorum. Zaten ekran kartı takılı halde gelmeyecek sadece onu takarken bile diyeceksiniz iyiki montaj yaptırmışım diğer parçalarla uğraşmama gerek olmadı diye.Dostum şimdi tek tek alırsak da babam şey diyor. "Parçaları nasıl takacağız?", "Şimdi PC'ciye işçilik parası vereceğiz.". Bütçe 65K falan.
erdym
Üstün
Parçaları takmak çok zor. Çoğu kişi kolay diyor ama ben önermiyorum. Zaten ekran kartı takılı halde gelmeyecek sadece onu takarken bile diyeceksiniz iyi ki montaj yaptırmışım diğer parçalarla uğraşmama gerek olmadı diye.
Ekran kartını gidip de God of War da ejderha yarar gibi takmadığın sürece kolay kolay pinleri kıramazsın. Zaten çoğu parça hizalayıp oturtma üzerine kurulu. Ayrıca bu kadar basit bir işi öğrenmek ileride kasayı temizlerken sorun yaşamanı önler.