Evet 15 Ultra da iyi seçim ancak iPhone satarken değerini koruduğu için, bir de 25 bin gibi ucuz fiyata bulduğum için 15 Pro alıp işim bitince biraz üstüne satıp Sony Xperia'ya geçmeyi düşünmüştüm.
15 Ultra'lar piyasada 35-40 bin bandında dolanıyor alacağım iPhone'un 2 katı neredeyse.
Bu tarz konular kişisel zevktir, iPhone alıp android çöpleyen, Android alıp iPhone çöpleyen adamlarda gram akıl yoktur. Ben telefonda oyun oynamam, aksesuar ve stabilite, sosyal medya ve kamera kullanırım. Bu yüzden 15 Pro Max kullanıyorum. Oyun oynayan ve özgürlük, emulatörler olsun, cihazın donanımını yazılımsal olarak zorlayacak kafada yani bir cep bilgisayarı kafasında baksaydım asla iPhone almazdım mesela.
Evet 15 Ultra da iyi seçim ancak iPhone satarken değerini koruduğu için, bir de 25 bin gibi ucuz fiyata bulduğum için 15 Pro alıp işim bitince biraz üstüne satıp Sony Xperia'ya geçmeyi düşünmüştüm.
15 Ultra'lar piyasada 35-40 bin bandında dolanıyor alacağım iPhone'un 2 katı neredeyse.
Değer kaybediyor ama zaten 25 bine alacağım cihazı 30-35 bine bile satarım Apple bu alıcısı bulunur her türlü. Çoğu yurtdışı 15 Pro'lar 35-40 bin civarı zaten.
Paranın yetmesiyle alakası yok ki. Tamamen hangi model olduğuna göre değişir. Ben mesela 60 Hz ekranlı cihazlara 40-50 bin verenlere kafasız derim. Ama senin alacağın cihaz o parayı sonuna kadar hak ediyor zaten. Yurt dışı olduğu için o fiyata alabiliyorsun tabii ama fark etmez.
Paranın yetmesiyle alakası yok ki. Tamamen hangi model olduğuna göre değişir. Ben mesela 60 Hz ekranlı cihazlara 40-50 bin verenlere kafasız derim. Ama senin alacağın cihaz o parayı sonuna kadar hak ediyor zaten. Yurt dışı olduğu için o fiyata alabiliyorsun tabii ama fark etmez.