Detaylar
Kim cevapladı?Azıcık sokağa inmiş, öğrenci hareketi ile iş yapmış, eyleme gitmiş kişiler gençlerin gitgide materyalistleştiğini ve politize olduğunu görür.
Toplum, her geçen gün ileriye gidiyor. Fakat üzerimizdeki gerici baskı çok fazla olduğundan bunu net bir şekilde göremiyoruz ve hep kötüye odaklanıyoruz. Kötüye odaklanmak "kötü" değildir elbette fakat fazlası zararlı, apolitize olur çıkarsınız. Her şeyin politik olduğu düşünüldüğünde de kısaca yazık olur sizlere ve bizlere.
Toplum, her geçen gün ileriye gidiyor. Fakat üzerimizdeki gerici baskı çok fazla olduğundan bunu net bir şekilde göremiyoruz ve hep kötüye odaklanıyoruz. Kötüye odaklanmak "kötü" değildir elbette fakat fazlası zararlı, apolitize olur çıkarsınız. Her şeyin politik olduğu düşünüldüğünde de kısaca yazık olur sizlere ve bizlere.
Merak ediyorum. Toplumumuz bence cahil fakat daha cahil bir toplum mu oluyoruz ya da bu cahillikten kurtuluyor muyuz? Yeni nesil büyüdükçe toplumumuz daha da gelişir diye düşündüm ancak cahilliğimiz giderek artmaya devam mı ediyor? Biz nereye gidiyoruz? Bu toplum gerçekten cahil mi?
Türkiye durumu vahim ve artık geri dönüşte yok.
Social toplum çürüme var ve Kongo bile bizden daha medeniyetli.
Bizim toplum bilgili adam sevmez.
Ancak ölüsünü severler ve arkasından iyi adam diye sayıklar.
Neyse ki bugün cuma ve hoca nasihat verim.
Siz siz olun ve AMD GPU uzak durunuz.
İroni off!
Bizim insanımız cahil değildir. Kesinlikle katılmıyorum. Bizim insanımızın beyni çalışmıyor (kibar hali), bizim insanımız ahlaksızdır. Cahili en azından düzeltebilirsin, ama oturup da gerizekalıya bir şey öğretemezsin.Cahillikten kurtulmuyoruz. Bizim toplumumuz, cahil oğlu cahildir. Siyasal islam beyinlerini yıkamıştır, mantıklı düşünme ve sorgulama yetisini elinden almıştır. İnsanlarımızın bilinci kapalı.
İlkKezAmfiKullananAdam
Becerikli
Evet.Merak ediyorum. Toplumumuz bence cahil fakat daha cahil bir toplum mu oluyoruz ya da bu cahillikten kurtuluyor muyuz? Yeni nesil büyüdükçe toplumumuz daha da gelişir diye düşündüm ancak cahilliğimiz giderek artmaya devam mı ediyor? Biz nereye gidiyoruz? Bu toplum gerçekten cahil mi?