Toplum baskısı sebebiyle iPhone almaya çekiniyorum

120Hz dedikleri bile gerçekte 60Hz olunca sıradan kameralı hala 2 kameralı pahalı çöp.

Haklılar iPhone kullanan teknolojiden anlamaz. Sırf ısırılan elma ona cazip geldiği için, popüler kültür kölesi olduğu için tercih eder.

O zaman Xperia'mın yanına yeni koleksiyonluk cihaz olarak alabilirim kamerası için

Bu iPhone'a çamur atanlar da ellerinde 8 bin liralık Redmi ile geziyorlar sinir oluyorum parası yetmeyen "iPhone alan kafasızdır" diyor
Kafasızdır demiyelim de telefondan anlamıyor diyelim. İsim değiştir al sana yeni model. Fark ne? Renk ekledik.

Kafasızdır demiyelim de telefondan anlamıyor diyelim. İsim değiştir al sana yeni model. Fark ne? Renk ekledik.
Alanların çoğu da bilmiyor telefonun donanımını orası ayrı ama mesela kamera donanımı için alanlar var ama dışarıdan cahil gözüyle bakılıyor o can sıkıcı sadece

Parasını hak etmiyor diyelim. O fiyata mesela S26 Ultra var.
S26 Ultra var ama videoda lens geçişleri, akıcılık ve sinematik duruş olarak iPhone'lar bayağı iyi sonuçlar veriyor. Fotoğraflarda Android'ler çok iyi iş çıkarırken videolarda iPhone'lar iyi iş çıkarıyor.

Sony Xperia iPhone'dan video performansı olarak daha iyi olan tek cihaz olabilir.

Ben video konusunda da Samsung'u beğeniyorum özellikle OIS ile zoom yaparken daha iyi sonuç veriyor. Apple, 8 Plus sonrası 13 Pro harici bozdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…