seeraddar

Yetkin
Öncelikle hiç geometri yok, yani 40 sorulan 30 tane. Ayrıca problemler sonrası hiçbir konuda yoktu. Bu deneyi çözdüm de ancak hocalarım Toprak kolay bir yayın diyor, bilemiyorum bir sorayım dedim. Sizce bu net nasıldır?

Biz dershanede Toprak yayınları için bipolar yayın diyorduk, bi' deneme 70 net yapan adam 100 net yapıyordu, bi' deneme 100 net yapan adam 70 nete düşüyordu. Standardı yok adamların.

Öncelikle hiç geometri yok, yani 40 sorulan 30 tane. Ayrıca problemler sonrası hiçbir konuda yoktu. Bu deneyi çözdüm de ancak hocalarım toprak kolay bir yayın diyor, bilemiyorum bir sorayım dedim. Sizce bu net nasıldır?

30 soruda 20 net iyi. Fonksiyon, polinom ve pko bilmiyorsun diye bikiyorum. Değil mi? Ayrıca gepmetriyi net hallet.

Geometriye başladım, ve diğer dediklerinizi bilmiyorum. Bu hafta onlara başlayacağım, bitince TYT branş yanına AYT yardıracağım.

4 soru o zaman havadan gidiyor 30 sorunun içinde. Tam dağılımını söyler misin doğru yanlış ve boşlarının? Kaç yanlış kaç boşun var?

Testo arkadaşımın dediğin gibi analizini yap mutlaka, TYT mat denemelerinin en önemli noktası analizdir, analiz çözmekten de önemli ve analiz yaptıktan sonra soru çözüm videosu + 1-2 test çözmek elzem. Bunları yapmazsan şayet TYT mat adına bir arpa boyu yol alınamaz. Eylül ayına göre 30 soruda 20 net gayet iyi. Geometriye Kenan Kara'dan başlayıp 2-3 aya kadar bitirirsen sınava kadar 30-35 garanti netin olacaktır. Tebrik ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250921_102711_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20250921_102711_Samsung Notes.webp
    85,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme: