SadeceZinzap
Uzman
Ben o developer sürümünü denedim içime sinmedi ama siz bilirsiniz.Bugün, Firefox'un geliştirici sürümünü kullanmaya başladım hocam. Dediğiniz tarayıcıya da bakarım belki.
Ben o developer sürümünü denedim içime sinmedi ama siz bilirsiniz.Bugün, Firefox'un geliştirici sürümünü kullanmaya başladım hocam. Dediğiniz tarayıcıya da bakarım belki.
Tor, yani açılımı ile "The Onion Router" (Soğan Yönlendiricisi), kullanıcının internet üzerinde anonim bir şekilde iletişim kurmasını sağlar. Bunu yaparken "node" yani düğüm dediğimiz şeyler kullanılır: giriş düğümü, orta düğüm ve çıkış düğümü vardır. Bunları araştırınız. Tor Browser ise Tor ağını tarayıcıya entegre eden bir tarayıcıdır.Bu tarayıcının kullanımıyla ilgili birtakım sıkıntılar duymuştum. Sizce Tor Browser'ı kullanmak sakıncalı mı?
Tor Tarayıcının varsayılan tarayıcı olmak gibi bir iddiası yok temel kitlesi maksimum gizlilik, güvenlik ve anonimlik isteyen kullanıcılar..onion uzantılı her site tehlikeli değildir. Tor Browser'ı varsayılan tarayıcı olarak kullanmayın, çok kötü bir tarayıcı. Siteleri yavaş yüklüyor, çok yönlü bir tarayıcı da değil.
İşte kullanmayın dedim.Tor Tarayıcının varsayılan tarayıcı olmak gibi bir iddiası yok temel kitlesi maksimum gizlilik, güvenlik ve anonimlik isteyen kullanıcılar.
Çok kötü bir tarayıcı dediğiniz için eleştirdim temel amacı için çok iyi bir tarayıcı.
Varsayılan kullanılmak için kötü bir tarayıcı dedim. Temel amacı için Brave dışında bir alternatifi yok zaten.Çok kötü bir tarayıcı dediğiniz için eleştirdim temel amacı için çok iyi bir tarayıcı.