F16_Fighting_Falcon

Çalışkan
Yer
Bandırma/Balıkesir
Merhabalar,

Torimanin ekteki iki modelinden biri tercih edilebilir mi?
D38 ve D37

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-15-21-57-17-465_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-07-15-21-57-17-465_com.android.chrome.webp
    183,8 KB · Görüntüleme: 134
Bu fiyatlara ikili hoparlör alsanız anlarım. Ama ortadaki malum kutucuk tamamen göz boyama diyebilirim. Torima da yanlışım yoksa Trendyol'da en ucuz ve çok satan hoparlör markası. Doğal olarak fason üretim ve küçük boyda iş görsün kafasında ürün satıyorlar. Bu tarz ürünler ayrıca çok beğeni, satış ve yorum alınca fiyat yükseltiyor. Sonra aynı ürünü başka marka adıyla biri daha ürettirip ucuza satıp boş kalan fiyat avantajını kendini çeviriyor.

Masamda yer olsa ve böyle bir set alacak olsam bütçemi ₺2000 üstüne çıkarırdım.

Elimde Redragon indirim ile ₺500 civarına aldığım bir hoparlörü var. Ses geliştirmelerinden şunları açarak ancak net ses alabiliyorum. Fiyatına göre işini görüyor. Şu an bu ürün ₺700 civarına satılıyor. Bunun bir üst modeli İncehesap'da çok satıyordu. Açıkcası onun da ses kalitesi olarak uçtuğunu sanmıyorum.

2025-07-15_22-21.webp

Bütçeniz yükselmiyorsa bence bu fiyata Redragon ürünleri daha mantıklı olacaktır.

Ben bunu kullanıyorum 500e almıştım. Subwoofer olmayınca çok tiz ses çıkartıyor genelde bu küçük 1+1 ucuz hoparlörler o yüzden almıştım. Sesler kulaklığa göre daha tok çıkıyor. Film, dizi izlemeye Forza, ETS tarzı oyunlar oynamak için kullanıyorum memnunum, dinlediğiniz müzik türüne göre de memnun edebilir ama genelde şarkıdaki küçük detayları vermiyor frekans aralığından dolayı.
Kabloları dandik sanki ufak çeksem kopacak gibi ama sabit bir şekilde ellemeden kullandığım için daha sorun yaşamadım.

2. el Z506 bakın bütçe çıkmazsa Z313'te iyi bir alternatif olur. Veya en uç noktada etrafınızdaki ikinci el pazarı, bitpazarı gibi yerlerden bir subwoofer 2 adet uydu satın alın ve bir adet de 2.1 amfi alarak kullanın.