Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hesenoff044

Uzman
Selam Windows 11 kullanıcıları. Ben Toshiba Satellite C55-A adlı model laptopuma sorunsuz bir şekilde Windows 11 IoT Enterprise LTSC Türkçe sürümü kurulumu yapabildim. Fakat bu laptop Windows 11(Windows 10 olan sürücüler Windows 11 ile uyumlu)için sürücüleri nasıl bulabilirim? Resmi sitesi var ancak ben giremiyorum. Driverspace ile sürücüleri yüklemek mümkün mü?
Bilgisayarımı fotoğrafları atacağım.
Model kodu: C55-A5282

Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

IMG_20250502_143136.webp
IMG_20250502_143131.webp
IMG_20250502_141402_1.webp
IMG_20250502_141331.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazınız aslında eski. Windows Update bu sürücüleri zaten tamamlar. İnternet sürücüleri ile başlayalım mı? Şu anda Wi-Fi veya Ethernet çalışmıyor mu?

Windows'un LTSC sürümü kötü işlemcilerde de çalışabiliyor.

İnternet sürücüsü var Wi-Fi falan sürücü kurulu fakat ekran kartı, ses, chipset sürücüsü yüklemek istiyorum. Windows Update üzerinde yapmak istemiyorum. Bir kere yaptım fena kasma meydana geldi. Ona göre kullanmak istemiyorum.

O laptop a Windows 11 kurma eziyet başka bir şey değil Eski cihazım Satallite S70 A 11 E modeliydi Bluetooth sürücüsünü bulamadım delirtti beni inşallah bulursun

İnternet sürücüsü var Wi-Fi falan sürücü kurulu fakat ekran kartı, ses, chipset sürücüsü yüklemek istiyorum. Windows Update üzerinde yapmak istemiyorum. Bir kere yaptım fena kasma meydana geldi. Ona göre kullanmak istemiyorum.

Özür dilerim ve teşekkür ederim. Ancak ben o sürümü kullanmadım. Sürücüleri de kurup kullanmak istiyorum o kadar.

Anladım o zaman Windows 10 ya da Windows 8 64-bit sürüclerini deneyebilirsiniz ya da modelinizle aynı model koduna sahip ortak bir sürücüyüde kurabilirsiniz (örnek olarak HD6570 ve HD6510 sürücülerini birbirilerini icin uygun sizin laptopunuz icinde uyumlu sürücü bulabilirsiniz)