KS KS Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.233 Çözümler 5 Beğeniler 698 13 Mart 2025 #11 Captain Frenchkiss dedi: Saklı tutamıyor derken? Ne manada? Genişletmek için tıkla... Veriler çalınıyor sürekli.
Captain Frenchkiss dedi: Saklı tutamıyor derken? Ne manada? Genişletmek için tıkla... Veriler çalınıyor sürekli.
Captain Frenchkiss Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 743 Çözümler 4 Beğeniler 426 Yer Turkiye 13 Mart 2025 #12 Deniz744 dedi: Veriler çalınıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Endişe ederek yaşanmaz, ne kadar istesenizde işin bir tarafında gizli kalmak pek mümkün olmuyor. Koca bir ülke bu uygulamayı kullanıyor.
Deniz744 dedi: Veriler çalınıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Endişe ederek yaşanmaz, ne kadar istesenizde işin bir tarafında gizli kalmak pek mümkün olmuyor. Koca bir ülke bu uygulamayı kullanıyor.
KS KS Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.233 Çözümler 5 Beğeniler 698 13 Mart 2025 #13 Captain Frenchkiss dedi: Endişe ederek yaşanmaz, ne kadar istesenizde işin bir tarafında gizli kalmak pek mümkün olmuyor. Koca bir ülke bu uygulamayı kullanıyor. Genişletmek için tıkla... 13 yaşındaki çocuklar T.C. kimlik numaeamı söyleyip beni korkutmaya çalışmasını istemiyorum. Beceremiyorlarsa Amerika gibi public yayınlasınlar? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2025
Captain Frenchkiss dedi: Endişe ederek yaşanmaz, ne kadar istesenizde işin bir tarafında gizli kalmak pek mümkün olmuyor. Koca bir ülke bu uygulamayı kullanıyor. Genişletmek için tıkla... 13 yaşındaki çocuklar T.C. kimlik numaeamı söyleyip beni korkutmaya çalışmasını istemiyorum. Beceremiyorlarsa Amerika gibi public yayınlasınlar?
6 6191 Uzman Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 998 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 833 13 Mart 2025 #14 Deniz744 dedi: 13 yaşındaki çocuklar T.C. kimlik numaeamı söyleyip beni korkutmaya çalışmasını istemiyorum. Beceremiyorlarsa Amerika gibi public yayınlasınlar? Genişletmek için tıkla... Bunun edevlet ile bir alakası yok. Edevlet şifreni aldığın an düşmüyorsun panele. Yeni doğan bir bebek bile TC vatandaşı olduğu an kullandıkları sistemde çıkar.
Deniz744 dedi: 13 yaşındaki çocuklar T.C. kimlik numaeamı söyleyip beni korkutmaya çalışmasını istemiyorum. Beceremiyorlarsa Amerika gibi public yayınlasınlar? Genişletmek için tıkla... Bunun edevlet ile bir alakası yok. Edevlet şifreni aldığın an düşmüyorsun panele. Yeni doğan bir bebek bile TC vatandaşı olduğu an kullandıkları sistemde çıkar.