Demorlius

Üstün
Yer
Türkiye
Tosla'yı 18 yaş altı kullanabiliyor... Değil mi!? Tabii ki de hayır. Bakın, doğrulamanın en sonunda banka hesabı istiyor (hem de kendine ait bir banka hesabı). 18 yaşından küçük birisinde banka hesabı ne arasın. Karta para atmadan önce böyle bir soru da sormadı. Para kaldı orada. 300 TL. NVI Doğrulama istiyor ama E-Devlet 18 yaş altına göstermiyor bunu. Dolayısıyla doğrulayamıyorum. Bu ne saçmalık ve rezilliktir. Mail ve telefon ile ulaşmaya çalıştım, bakmıyorlar bile. Rezillik diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyi alternatifler varken Tosla kullanmanın bir mantığı yok.

Hafta içi 09.00 - 18.00 saatleri arasında 0850 477 0867 numarasını arayın, konu hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Ancak herhangi bir çözüm durumu olmaz.

Tek çare 18 yaş altı kabul eden bir banka hesabı açıp Tosla hesabınız onaylandıktan sonra paranızı alabilirsiniz gibi görünüyor.

Hafta içi 09.00 - 18.00 saatleri arasında 0850 477 0867 numarasını arayın, konu hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Ancak herhangi bir çözüm durumu olmaz.

Tek çare 18 yaş altı kabul eden bir banka hesabı açıp Tosla hesabınız onaylandıktan sonra paranızı alabilirsiniz gibi görünüyor.
Şaka gibi olay. Parayı alırken bir şey demiyor da harcayacak zamanda sorun çıkarıyorlar. Ailem de 18 yaş altı banka kartı çıkarmaz. O Para da erir 18 yaşıma kadar. 350 TL Çöpe gitti Akbank'ın sorumsuzluğu için bravo. Cimer ile iletişime geçsem paramı geri alabilir miyim?

Numarayı aradığımda burası iş için Tosla kurumsal dediler ve yardım edemeyiz dendi.

Şaka gibi olay. Parayı alırken bir şey demiyor da harcayacak zamanda sorun çıkarıyorlar. Ailem de 18 yaş altı banka kartı çıkarmaz. O para da erir 18 yaşıma kadar. 350 TL çöpe gitti Akbank'ın sorumsuzluğu için bravo. CİMER ile iletişime geçsem paramı geri alabilir miyim?

Parayı ATM'den çekebilirsin. Ayrıca aile onayını yapıp harcayabilirsin. Aslında Tosla'nın bir suçu yok, suç devlette. Yasal olarak yapmaları gereken şey bu.

Tosla'yı 18 yaş altı kullanabiliyor... Değil mi? Tabii ki de hayır. Bakın, doğrulamanın en sonunda banka hesabı istiyor (hem de kendine ait bir banka hesabı). 18 yaşından küçük birisinde banka hesabı ne arasın. Karta para atmadan önce böyle bir soru da sormadı. Para kaldı orada. 300 TL. Nvı doğrulama istiyor ama e-Devlet 18 yaş altına göstermiyor bunu. Dolayısıyla doğrulayamıyorum. Bu ne saçmalık ve rezilliktir. Mail ve telefon ile ulaşmaya çalıştım, bakmıyorlar bile. Rezillik diyorum.

+ Annenin e devletine girersen nvi numarasını görebilirsin. Doğrulamak için banka falan istemiyor orada saçmalamışsın. Ailenin tel nosunu gireceksin sadece. Veya bankadan kastın şu olabilir.
Ailenin üzerine Tosla hesabı açıp aile ekle falan diyorsun. Sonra çıkarsan da aile onaylı oluyor hesap.

Ben veli onayı yaptım ama hala harcayamıyorum neden acaba?

Hocam o sorunu ben de yaşıyordum. Artık Tosla'da harcama yapabilmek icin kendinize bakiye belirlemelisiniz. Bu bilgiyi ise yaklaşık 4 saatlik canlı desteğe bağlanma denememden sonra öğrendim :D
Nasıl yapacağınız ise adım adım:
Önce keşfet kısmına gelin.
Bakiyenizin yazdığı dikdörtgenin sağında 3 tane nokta var ona basın.
Tosla kart ayarları'na tıklayın.
İnternet alışveriş limiti diye bir şey göreceksiniz. Onu açıp 2750 TL yazın oraya.
Unutmayın bu limit her harcama yaptığınızda bitecektir. Her 2750 TL harcadığınızda tekrar tekrar aynı adımları yapın.
İşte sorununuz düzeldi.

Parayı ATM'den çekebilirsin. Ayrıca aile onayını yapıp harcayabilirsin. Aslında Tosla'nın bir suçu yok, suç devlette. Yasal olarak yapmaları gereken şey bu.

+ Annenin e devletine girersen nvi numarasını görebilirsin. Doğrulamak için banka falan istemiyor orada saçmalamışsın. Ailenin tel nosunu gireceksin sadece. Veya bankadan kastın şu olabilir.
Ailenin üzerine Tosla hesabı açıp aile ekle falan diyorsun. Sonra çıkarsan da aile onaylı oluyor hesap.

Nvı doğrulamadan sonra IBAN ile atılması gereken bir şey istiyor. Hesap numarası ve adı falan var. Kendi bankamı istiyor ama benim bankam yok işte. Parayı yarın ATM'den çekmeye çalışacağım. Haber veririm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250613_005051_Tosla.webp
    Screenshot_20250613_005051_Tosla.webp
    498,2 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20250613_004655_Tosla.webp
    Screenshot_20250613_004655_Tosla.webp
    522,2 KB · Görüntüleme: 74
Nvı doğrulamadan sonra IBAN ile atılması gereken bir şey istiyor. Hesap numarası ve adı falan var. Kendi bankamı istiyor ama benim bankam yok işte. Parayı yarın ATM'den çekmeye çalışacağım. Haber veririm.

Dostum nvi numarasını girsene? Ailenin e devletine gir görünüyor zaten.

Dosya Ekleri

• dfdfdfdf.webp
    dfdfdfdf.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme: