Detaylar
Kim cevapladı?Beyini erimiş galiba insanlarla konuşmaktan.
Deniz744
Başarılı
Hjlfasdjhfdashjf.
Eğğ eğğğ eğğ hangi banka eğğğ.
Şaka maka sanırım gerçekten masaya beyni akmış ya da beyni o kadar yorulmuş ki çıkartıp kenara koymuş sadece kas hafızasını kullanıyor.
İyi sabır etmişsin hocam. Ben söverdim herhalde, resmen dalga geçiyor.Hjlfasdjhfdashjf.
Eğğ eğğğ eğğ hangi banka eğğğ.
Şaka maka sanırım gerçekten masaya beyni akmış ya da beyni o kadar yorulmuş ki çıkartıp kenara koymuş sadece kas hafızasını kullanıyor.
Deniz744
Başarılı
İyi sabır etmişsin hocam. Ben söverdim herhalde, resmen dalga geçiyor.
Sövsen ayrı dert sövmesen ayrı dert hocam. Dava mava edebilir beni sonuçta orası internet ortamı değil adım soyadım T.C. kimlik numaram her şey ortada.
Şaka olmalı. Ben delirirdim bu tür şeylere gelemiyorum. Geçen iyzico ile sorun yaşadım hatta anlatıyorum sorun sizden kaynaklı diye, bana diyor ki yok sorun bankanızdan kaynaklı.
Deniz744
Başarılı
Şaka olmalı. Ben delirirdim bu tür şeylere gelemiyorum. Geçen Iyzico ile sorun yaşadım hatta anlatıyorum sorun sizden kaynaklı diye, bana diyor ki yok sorun bankanızdan kaynaklı.
Keşke şaka olsaydı. Kafa derimi yüzmek üzereydim konuşurken.
3 kelimeyle cümle kurmaya çalışıp çalışanın anlamasını beklemişsiniz. 4. ekran görüntüsüne inene kadar neden bahsettiğinizi ben de anlayamadım açıkçası. Çalışan da haklı olarak sizin Tosla üzerinden başka karta talimat verdiğinizi sanıp olayı anlayamamış.
İnsanlarla iletişim kurarken empati sahibi ve açık sözlü olmanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ederim.
İnsanlarla iletişim kurarken empati sahibi ve açık sözlü olmanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ederim.
Deniz744
Başarılı
3 kelimeyle cümle kurmaya çalışıp çalışanın anlamasını beklemişsiniz. 4. ekran görüntüsüne inene kadar neden bahsettiğinizi ben de anlayamadım açıkçası. Çalışan da haklı olarak sizin Tosla üzerinden başka karta talimat verdiğinizi sanıp olayı anlayamamış.
Hocam bu işlemin adı "düzenli para yükleme talimatı" çalışanın bunu bilmesi lazım.
Bu çalışanın yaptığına halk arasında "Salağa yatmak" denir. Bu işlemi iptal etmek için foruma sorabilirsiniz, eğer bir yolu yoksa da kapatın gitsin Tosla hesabını başka platform mu yok.Hiçbir şey söylemiyorum, sadece attığım ssleri okuyun.
Kafa derimi yüzecektim neredeyse.
Eki Görüntüle 181057
Eki Görüntüle 181064
Eki Görüntüle 181065
Eki Görüntüle 181066
Eki Görüntüle 181067
Buradan sonra cevap vermedi. İşteki son günü mü ne? Tosla almayın aldırmayın arkadaşlar. Papara candır.
Çalışan:
Eki Görüntüle 181069
Eki Görüntüle 181070