Tosla müşteri hizmetleri çalışanı ile konuşmam

Beyini erimiş galiba insanlarla konuşmaktan.

Hjlfasdjhfdashjf.
Eğğ eğğğ eğğ hangi banka eğğğ.
Şaka maka sanırım gerçekten masaya beyni akmış ya da beyni o kadar yorulmuş ki çıkartıp kenara koymuş sadece kas hafızasını kullanıyor.

İyi sabır etmişsin hocam. Ben söverdim herhalde, resmen dalga geçiyor.

İyi sabır etmişsin hocam. Ben söverdim herhalde, resmen dalga geçiyor.

Sövsen ayrı dert sövmesen ayrı dert hocam. Dava mava edebilir beni sonuçta orası internet ortamı değil adım soyadım T.C. kimlik numaram her şey ortada.

Şaka olmalı. Ben delirirdim bu tür şeylere gelemiyorum. Geçen iyzico ile sorun yaşadım hatta anlatıyorum sorun sizden kaynaklı diye, bana diyor ki yok sorun bankanızdan kaynaklı.

Şaka olmalı. Ben delirirdim bu tür şeylere gelemiyorum. Geçen Iyzico ile sorun yaşadım hatta anlatıyorum sorun sizden kaynaklı diye, bana diyor ki yok sorun bankanızdan kaynaklı.

Keşke şaka olsaydı. Kafa derimi yüzmek üzereydim konuşurken.

3 kelimeyle cümle kurmaya çalışıp çalışanın anlamasını beklemişsiniz. 4. ekran görüntüsüne inene kadar neden bahsettiğinizi ben de anlayamadım açıkçası. Çalışan da haklı olarak sizin Tosla üzerinden başka karta talimat verdiğinizi sanıp olayı anlayamamış.

İnsanlarla iletişim kurarken empati sahibi ve açık sözlü olmanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ederim.

Hocam bu işlemin adı "düzenli para yükleme talimatı" çalışanın bunu bilmesi lazım.

Bu çalışanın yaptığına halk arasında "Salağa yatmak" denir. Bu işlemi iptal etmek için foruma sorabilirsiniz, eğer bir yolu yoksa da kapatın gitsin Tosla hesabını başka platform mu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…