Bu çalışanın yaptığına halk arasında "salağa yatmak" denir. Bu işlemi iptal etmek için foruma sorabilirsiniz, eğer bir yolu yoksa da kapatın gitsin Tosla hesabını başka platform mu yok.

Zaten konuyu "a*tal Tosla müşteri hizmetleri çalışanı" olarak açtım ama moderatör arkadaşlar düzeltmiş. Konuyu reddetmemişler ya da herhangi bir ceza yemedim. Çünkü çalışan gerçekten a*tal

Hiçbir şey söylemiyorum, sadece attığım ssleri okuyun.
Kafa derimi yüzecektim neredeyse.

Eki Görüntüle 181057

Eki Görüntüle 181064

Eki Görüntüle 181065

Eki Görüntüle 181066

Eki Görüntüle 181067

Buradan sonra cevap vermedi. İşteki son günü mü ne? Tosla almayın aldırmayın arkadaşlar. Papara candır.
Çalışan:

Eki Görüntüle 181069

Eki Görüntüle 181070
TYT paragraf çözmeye çalışıyor sanırım.

3 kelimeyle cümle kurmaya çalışıp çalışanın anlamasını beklemişsiniz. 4. ekran görüntüsüne inene kadar neden bahsettiğinizi ben de anlayamadım açıkçası. Çalışan da haklı olarak sizin Tosla üzerinden başka karta talimat verdiğinizi sanıp olayı anlayamamış.

İnsanlarla iletişim kurarken empati sahibi ve açık sözlü olmanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ederim.

Bahsettiğiniz 4. ekran görüntüsünde olayı anlayabileceğiniz hiçbir şey yok.
5. ekran görüntüsü demeye çalıştıysanız da bu olayın ismi "para yükleme talimatı" bunu nasıl anlatabilirim ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem matematiğiniz, hem de aklınız yok sanırım hocam.
Bahsettiğiniz 4. ekran görüntüsünde olayı anlayabileceğiniz hiçbir şey yok.
5. ekran görüntüsü demeye çalıştıysanız da bu olayın ismi "para yükleme talimatı" bunu nasıl anlatabilirim ki?

4 veya 5, sayının önemi olduğunu sanmıyorum, bahsettiğim şey son cümlelerinize kadar tam olarak ne söylediğiniz anlaşılmıyor. Ayrıca hakaret ederek de seviyenizi belli ettiniz, eleştirilere daha açık olmanızı tavsiye ederim :D