Benim sadece telefonda bir hesap vardı onu da kapattırmıştım. Umarım kapatmışlardır. Böyle birikip para çıkartmasınlar sonra.

Tosla kullananlardan her ay 3 TL alınacak.

Toslayı kullanırsan bu ücret alınmaz. Ben anlamadım site içerisinde bilgi ile farklı, nasıl oluyor bu? Yanlışlık olabilir mi?

Benim sadece telefonda bir hesap vardı onu da kapattırmıştım. Umarım kapatmışlardır. Böyle birikip para çıkartmasınlar sonra.

Bildiğim kadarıyla bakiye kısmında para yoksa eksiye düşmüyor. Yanlışsam lütfen arkadaşlar düzeltsin.

Tosla'yı kullanırsan bu ücret alınmaz. ben anlamadım site içerisinde bilgi ile farklı, nasıl oluyor bu? Yanlışlık olabilir mi?

Bildiğim kadarıyla bakiye kısmında para yoksa eksiye düşmüyor.
Gerçi yılda 60 lira desen 10 sene sonra 600 TL borç çıkar. Kafaya takmaya değmez ama yine de kontrol edeyim kapatmışlar mı diye.

Toslayı kullanırsan bu ücret alınmaz. Ben anlamadım site içerisinde bilgi ile farklı, nasıl oluyor bu? Yanlışlık olabilir mi?
Screenshot_20240201_193457_Chrome.webp

Bi ara indirmiştim fakat kart olarak kullanmamıştım. O tür bir durumda da para yazabiliyor mu bana?

Bildiğim kadarıyla bakiye kısmında para yoksa eksiye düşmüyor. Yanlışsam lütfen arkadaşlar düzeltsin.
Toslayı kullanırsan 3 TL alınacak kullanmazsan 5 TL. Hesabınızda para yok ise ücreti alamıyor yani ''BORÇ'' olarak diye bir şey yok.